Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Αποκάλυψη: η αλήθεια για Ντιόγκο

O Eρυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet।gr αποκαλύπτει τον διάλογο ανάμεσα στον Ντιόγκο και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να ζητάει από τον Ισπανό προπονητή να τον αφήσει να επιστρέψει στην πατρίδα του αν και ο "Βάσκος" τεχνικός τον ήθελε στον Ολυμπιακό.
Αποκάλυψη: η αλήθεια για Ντιόγκο



--
Είναι μία πραγματικότητα ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον ήθελε τον Ντιόγκο στον Ολυμπιακό। Με τη διαφορά ότι αυτό ίσχυε μέχρι την στιγμή που μίλησε μαζί του. Γιατί με το που του μίλησε του νεαρού Βραζιλιάνου, άλλαξε αμέσως γνώμη.



Ο Ντιόγκο ήταν κάθετος στο τετ α τετ που είχε με τον Βάσκο τεχνικό: "Κόουτς, άσε με να φύγω. Θέλω να γυρίσω στην Βραζιλία. Θα είναι καλύτερα για όλους μας. Εδώ δεν είμαι καλά αυτή την στιγμή. Είναι βαρύ το κλίμα. Ευχαριστώ που με θέλεις, αλλά αυτό δεν αρκεί. Καλύτερα να πάω να παίξω πίσω στην πατρίδα μου, για να βρω τον εαυτό μου. Υπάρχει, άλλωστε, ομάδα που με καλύπτει και αγωνιστικά και οικονομικά. Δεν θέλω τώρα να μείνω στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να γυρίσω υπό καλύτερες συνθήκες".

Αυτά ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου στον προπονητή του, όταν αυτός του είπε, "εγώ σε πιστεύω και θέλω να μείνεις εδώ και να δουλέψουμε για να γίνεις πάλι όπως ήσουν και καλύτερος".

Μετά, όμως, από τα όσα άκουσε ο Βαλβέρδε από τον ίδιο τον παίκτη, άναψε αμέσως το πράσινο για την παραχώρησή του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan