Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Κοινή δήλωση των πέντε για το χρίσμα της Φαρκαδόνας

Επιβεβαιώθηκε σε άριστο κλίμα ενότητας η ομόθυμη στήριξη των προκριματικών εκλογών, τονίζει σε ανακοίνωση η Ν.Ε. Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ.

Σε κοινή συνεδρίαση προχώρησε χθες η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ με τους πέντε διεκδικητές του χρίσματος στο Δήμο Φαρκαδόνας κατά την οποία καθορίστηκαν τα τελευταία ζητήματα που αφορούν τις προκριματικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 22 Αυγούστου. Όπως είναι γνωστό την κάθοδό τους με εκλογικό σχήμα του ΠΑΣΟΚ διεκδικούν οι Γεωργολόπουλος Ιωάννης, Καϊμάς Δημήτριος, Νάτσινας Ξάνθος, Οικονόμου Κωνσταντίνος και Ρίζος Ιωάννης οι οποίοι προχώρησαν και σε κοινή πρόσκληση με την οποία καλούν τους συμπολίτες τους να προσέλθουν και να λάβουν μέρος στη διαδικασία ώστε να θέσουν τις βάσεις για μια παρακαταθήκη καλύτερης οργάνωσης της κοινωνίας των πολιτών στο μέλλον.
Η ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ...

Στην ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ που εκδόθηκε μετά τη συνάντηση αναφέρονται τα παρακάτω:
Η Επιτροπή ανάδειξης υποψηφίων του Νομού Τρικάλων με την παρουσία των τριών βουλευτών, των μελών του Ε.Σ. του γραμματέα και του υπεύθυνου Αυτοδιοίκησης της ΝΕ σε κοινή συνεδρίαση με τους πέντε (5) υποψηφίους για το Δήμο Φαρκαδόνας καθόρισαν τα τελευταία ζητήματα που αφορούν τις προκριματικές εκλογές της Κυριακής 22/8.
Οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση του ερχόμενου Νοεμβρίου αποτελούν το κρίσιμο ορόσημο της ανάδειξης του ανθρώπινου δυναμικού που θα συνδιαμορφώσει- με όχημα τον Καλλικράτη- τη νέα αρχιτεκτονική του κράτους στο νομό μας. Επιδιώκουμε την επανεκκίνηση του νομού μας αντίστοιχα με όλη την περιφέρεια και τη χώρα, επιδιώκουμε να συμβάλουμε για την επίτευξη των στόχων και την ικανοποίηση των αναγκών των πολιτών.
Το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ ορίζει τις διαδικασίες μέσα από τις οποίες το κίνημα δηλώνει την στήριξη του σε υποψηφίους Δημάρχους και αυτοδιοικητικές παρατάξεις. Με βάση αυτές τις διαδικασίες αποφασίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων και με την ομόφωνα σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής του νομού η διενέργεια προκριματικών εκλογών στο Δήμο Φαρκαδόνας.
Στη σημερινή συνεδρίαση επιβεβαιώθηκε σε άριστο κλίμα ενότητας η ομόθυμη στήριξη των προκριματικών εκλογών, προκριματικές εκλογές που δίνουν το δικαίωμα της συναπόφασης σε κάθε μέλος, φίλο και ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ Προκριματικές εκλογές που ενισχύουν την σχέση εμπιστοσύνης της κοινωνίας των πολιτών με το κίνημά μας και ισχυροποιούν την αποδοχή της επιλογής από την κοινωνία .
Σε κλίμα ενότητας διαφυλάσσοντας το κύρος και την αξιοπιστία των προκριματικών εκλογών καλούμε τους πολίτες του Καλλικρατικού Δήμου Φαρκαδόνας να ενισχύσουν με την συμμετοχή τους στις εκλογές, την αυτοδιοίκηση.
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο κατάστημα Παπαστάμος (Στάση Οιχαλίας) Γεωργανάδες την Κυριακή 22/8 από 9:00π.μ.- 8:00 μ.μ.
Η ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Οι πέντε υποψήφιοι για το χρίσμα στην κοινή πρόσκληση που απευθύνουν προς τους συμπολίτες τους αναφέρουν τα εξής:
Καλούμε τους συμπολίτες του νέου Δήμου Φαρκαδόνας να συμμετέχουν στις προκριματικές εκλογές της Κυριακής 22/8 στις οποίες εκδηλώσαμε το ενδιαφέρον να είμαστε επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ.
Η εκδήλωση του ενδιαφέροντός μας προήλθε από τις μεγάλες και θετικές προκλήσεις που προκύπτουν για τους πολίτες και τον τόπο μας με το σχέδιο «Καλλικράτης»
Θεωρούμε την διαδικασία των Προκριματικών Εκλογών την πιο γνήσια , αντιπροσωπευτική και ανοικτή δημοκρατική διαδικασία για την ανάδειξη του μοναδικού και ικανού υποψηφίου δημάρχου που θα συντονίσει την πορεία μας στις εκλογές του Νοεμβρίου.
Βεβαιώνουμε ότι θα στηρίξουμε τον υποψήφιο δήμαρχο που θα αναδειχθεί, με κάθε τρόπο, διαφυλάσσοντας την Ενότητα της παράταξης μας και φυσικά θα συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο που θα συγκροτήσει.
Η προσέλευση στη διαδικασία της Κυριακής θα δώσει δύναμη στην προσπάθεια μας και ταυτόχρονα θα αποτελέσει παρακαταθήκη για την καλύτερη οργάνωση της κοινωνίας των πολιτών στο μέλλον.
Φαρκαδόνα, 19 Αυγούστου 2010
ΓΕΩΡΓΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΪΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΑΤΣΙΝΑΣ ΞΑΝΘΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΡΙΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

e-erevna

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan