Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

«Δε θα διστάσουμε να πάρουμε αυστηρά μέτρα»


Η αντίδραση της FIBA για τα επεισόδια

H Fiba δε χρονοτρίβησε και πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από τα επεισόδια του ΟΑΚΑ εξέδωσε ανακοίνωση με τον Πάτρικ Μπάουμαν να χρησιμοποιεί αιχμηρές εκφράσεις προαναγγέλλοντας τιμωρίες.

Στο ξεκίνημα της ανακοίνωσης η Fiba εκφράζει τη δυσαρέσκεια της για το συμβάν σημειώνοντας ότι είναι λυπηρό να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά με αθλητές που αποτελούν πρότυπα για τα μικρά παιδιά...

Θέση στα επεισόδια πήρε ο γενικός γραμματέας της Fiba, Πάτρικ Μπάουμαν, ο οποίος τόνισε ότι «είδα τις απαράδεκτες σκηνές που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα Ελλάδα-Σερβία. Ήταν μια απαίσια κηλίδα στο καλό όνομα του παγκόσμιου μπάσκετ. Η FIBA θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες εναντίον κάθε παίκτη που θα βρεθεί ότι έχει αναμειχθεί σε αυτό το σοκαριστικό περιστατικό. Η FIBA δεν θα το αφήσει έτσι.

Η FIBA ως το κυρίαρχο όργανο του παγκόσμιου μπάσκετ, εξετάζει άμεσα το παιχνίδι και τις συνθήκες που προκάλεσαν τη βία. Η FIBA δε θα σχολιάσει τις ενέργειες οποιουδήποτε παίκτη πριν ολοκληρωθεί η έρευνα. Παρόλα αυτά η FIBA ξεκαθαρίζει ότι δε θα διστάσει να πάρει τα αυστηρότερα δυνατά μέτρα κατά οποιουδήποτε ατόμου βρεθεί να έχει φέρει κακή φήμη στο άθλημα».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan