Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Το playstation, γίνεται τηλέφωνο!!!


Η φήμη της δημιουργίας ενός κινητού τηλεφώνου με λειτουργίες αντίστοιχες με του φορητού συστήματος οικιακής ψυχαγωγίας PSP υπάρχει εδώ και καιρό, όμως φαίνεται πως πλέον είναι πιο κοντά στην αλήθεια από ποτέ.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει να γίνονται έντονα αναφορές από διάφορες ιστοσελίδες και οι πληροφορίες έχουν ξεκινήσει να εμφανίζονται από κάθε πλευρά...

Σύμφωνα με τα όσα έχουν έρθει μέχρι τώρα στο φως της δημοσιότητας η συσκευή θα τοποθετείται οριζόντια στα χέρια του παίκτη, θα έχει συρόμενο πληκτρολόγιο, ένα σταυρό κατευθύνσεων και.. ένα ή δύο αναλογικά pads.

Στο δεξί μέρος θα υπάρχουν τα πλήκτρα ελέγχου, ενώ στο πίσω τμήμα θα εμφανίζονται και τα αντίστοιχα L και R. Η διαγώνιος της οθόνης θα είναι από 3.7 έως 4.1 ίντσες, η ανάλυση τουλάχιστον WVGA, ενώ μία 5 Megapixel camera θα βρίσκεται στο πίσω τμήμα.

Η κυκλοφορία του PlayStation Phone αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο και η πρώτη ευκαιρία για ανακοινώσεις από πλευράς της ιαπωνικής εταιρίας θα είναι την επόμενη Τρίτη, όταν και θα δοθεί μία συνέντευξη Τύπου στην Κολωνία και στο πλαίσιο της GamesCom έκθεσης. Το oichalia.blogspot.com θα βρίσκεται στη γερμανική πόλη και θα σας μεταφέρει όλες τις ανακοινώσεις.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan