Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Τα σχολικά χρόνια των επωνύμων.

Τους πείραζαν στο σχολείο, άλλοι ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς, κάποιοι πάλι περνούσαν απαρατήρητοι.Και οι celebrities υπήρξαν μαθητές.
Δειτε λοιπόν για ποιους μιλάμε.

Angelina Jolie



Όσο περίεργο κι αν ακούγετε, τα παιδιά του σχολείου της την κορόιδευαν για την εμφάνισή της. Για τα μεγάλα χείλια της, επειδή ήταν πολύ αδύνατη και επειδή φορούσε γυαλιά και σιδεράκια. Φαντάζομαι τι θα λένε τώρα...




Rihanna



Κανείς δεν περίμενε ότι αυτό το γλυκό κοριτσάκι μεγαλώνοντας θα γινόταν μια διάσημη σταρ. Μεγάλωσε όπως όλα τα κορίτσια του νησιού της και πήγε στο Charles F. Broome Memorial School όπου ανακαλύφθηκε και το ταλέντο της στο τραγούδι, αλλά δεν έγινε καμία κίνηση τότε για να προχωρήσει. Έχει δηλώσει θα τα μαθητικά της χρόνια: «Επηρεάστηκα πολύ από τον εθισμό του πατέρα μου στο κρακ και από τον ασταθή γάμο των γονιών μου».


Brad Pitt


Ένα από τα πιο δραστήρια παιδιά του σχολείου ήταν ο Brad. Έπαιζε γκολφ, τένις, ήταν στη ομάδα κολύμβησης, συμμετείχε σε σχολικούς διαγωνισμούς και στην ομάδα μουσικής. Για ηθοποιία ούτε λέξη τότε. Το αποφάσισε πολύ αργότερα, όταν ήταν στο πανεπιστήμιο, και μάλιστα παράτησε τις σπουδές του δύο βδομάδες πριν πάρει το πτυχίο του για να πάει σε δραματική σχολή.




David Beckham

Από μικρός φαινόταν ότι θα γίνει ποδοσφαιριστής, όταν ακόμα έπαιζε με τα παιδιά της γειτονιάς στο Ridgeway Park. Ακόμα και όταν οι δάσκαλοι του στο Chase Lane Primary School τον ρωτούσαν τι ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει, εκείνος έλεγε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Πάντως αν κρίνουμε από το υφάκι στη φωτογραφία, πρέπει να ήταν λίγο διαβολάκι.


Milla Jovovich



Όσο κι αν πιστεύεις ότι αυτή η φωτογραφία είναι από το 1930, κάνεις λάθος. Λόγω των συχνών μετακομίσεων των γονιών της, η Milla Jovovich άλλαζε συχνά σχολεία και συχνά δεχόταν επικριτικά σχόλια από τους συμμαθητές της για την καταγωγή της. Είμαι σίγουρη πάντως πως έγινε μοντέλο στα 11 της, σίγουρα όλες θα έσκασαν από την ζήλια τους.


Marilyn Manson




Στο σχολείο πάντως τον φώναζαν Brian, μιας και αυτό είναι το πραγματικό του όνομα. Πήγε σε εκκλησιαστικό σχολείο, στο Heritage Christian School και μάλιστα αποφοίτησε με άριστα. Αν κρίνω και απ’ τη φωτογραφία του, μάλλον οι γονείς του είχαν άλλα σχέδια για τον μοναχογιό τους.


Arnold Schwarzenegger



Ποιος το περίμενε ότι αυτό το αδύνατο αγοράκι που κάθετε ήσυχα και ζωγραφίζει στο θρανίο του, θα γινόταν όχι μόνο μπρατσαράς αλλά μέχρι και κυβερνήτης πολιτείας. Όπως έχει πει μεγαλώνοντας στην Αυστρία, ήταν πολύ διαφορετικά από το πώς μεγαλώνουν τα παιδιά του στην Αμερική. « Αν κάναμε κάτι κακό ή δεν υπακούαμε του γονείς μας υπήρχε τιμωρία». Οι δάσκαλοί του τον περιγράφουν ως μέτριο μαθητή, αλλά ακόμα τον θυμούνται σαν ένα χαρούμενο, γεμάτο χιούμορ και ενέργεια παιδί.




Charlize Theron





Αντικειμενικά πιο σέξι μαθήτρια δεν θα μπορούσε να ήταν. Βέβαια και το γυαλάκι αντίστοιχο των σπουδών της. Από τα 15 της ήταν εσώκλειστη στο National School of the Arts άρα το σοφιστικέ(αλλά ξανατονίζω σέξι) στυλάκι ήταν απαραίτητο. Μην ξεχνάμε ότι ήδη από τα 14 της εργαζόταν ως μοντέλο.


George Clooney



Ένας από τους πιο σέξι άντρες της γης, σαν σχολιαρόπαιδο δεν έλεγε πολλά. Άλλαξε αρκετά σχολεία εξαιτίας των μετακινήσεων της οικογένιας του και βίωσε κι αυτός τη σκληρή πλευρά των συμμαθητών του. Ειδικά μια περιοδο που χτυπήθηκε από μια ασθένεια που προκαλεί παράλυση στους μυς του προσώπου. Ο ίδιος έχει δηλώσει: «Ήταν η πιο δύσκολή περίοδος της ζωής μου. Δεν μπορείς να φανταστείς ποσό σκληρά μπορούν να γίνουν τα παιδιά. Ευτυχώς δεν κράτησε πολύ».



Halle Berry


Τα παιδικά της χρόνια δεν ήταν και τα καλύτερα. Εγκαταλήφθηκέ σε μικρή ηλικία από τον πατέρα της και μεγάλωσε με την μητέρα της. Όπως έχει δηλώσει: «Δεν ξέρω καν που βρίσκεται. Δεν έχουμε μιλήσει από τότε. Μπορεί πλέον και να μην ζει. Στο σχολείο παρόλα αυτά ήταν από τα πιο δημοφιλή παιδιά, πρόεδρος της τάξης, βασίλισσα του χορού, αρχηγός στις μαζορέτες. Ήξερε φαίνετε από μικρή πώς να ξεχωρίζει.


Leonardo DiCaprio




Σαν παιδί τον περιγράφουν όπως όλα τα παιδιά. Μάζευε κάρτες με παίχτες του μπέιζμπολ, διάβαζε κόμικς, λάτρευε να πηγαίνει με τον πατέρα του σε μουσεία. Ήταν από τ’ αγαπημένα παιδιά του Seeds Elementary School και από μικρή ηλικία συμμετείχε σε τηλεοπτικά σποτ και εκπαιδευτικές σειρές


Ben Stiller



Από μικρός φαινόταν ότι θα γίνει κωμικός। Με τέτοια φάτσα θα μου πείτε. Κι όμως δεν το είχε σκεφτεί μέχρι που αποφοίτησε από το λύκειο. Από μικρός πάντως έκανε διάφορες εμφανίσεις σε σειρές και ταινίες. Έχει δηλώσει: «θεωρώ τα μαθητικά μου χρόνια φυσιολογικά. Είχαν βέβαια πολλές φορές ταξίδια και ξενύχτια, αλλά πλέον τι είναι φυσιολογικό;» Έλα ντε;


Πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan