Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Είναι τρελός, φανατικός, Παναθηναϊκός

Άπαντες μπορούν να συμμεριστούν την αγωνία του...
Άλλωστε, αρρωστάκια με την... καψούρα τους είναι όλοι οι οπαδοί και ο ίδιος δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Είναι γνωστά τα πράσινα αισθήματά του, αλλά μιας και είναι στην επικαιρότητα το όνομά του, καλό είναι να βλέπουν ορισμένοι ότι έχουν να κάνουν με κάποιον που ηγείται του ελληνικού ποδοσφαίρου και είναι Παναθηναϊκός μέχρι το κόκκαλο.
Είναι τρελός, φανατικός, Παναθηναϊκός
Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βιντεάκι, ο Σοφοκλής Πιλάβιος είναι τρελός, είναι φανατικός, είναι Παναθηναϊκός. Έτσι δε λέει και το σύνθημά τους; Ε, λοιπόν, βλέποντας το ματς με την Ταού Κεράμικα πλάι στον υιό της γνωστής και μη εξαιρετέας Δέσποινας Μοιραράκη (ναι που πουλάει τα χαλιά με χρώμα κεραμιδοκόκκινο), ο άνθρωπος εξερράγη, έβγαλε το άγχος του (στο 1'52'' του βίντεο...) σε μια φάση και πρέπει να είπε και τα... γαλλικά του.

Εντάξει, όλοι είναι μια ομάδα και δεν προήλθαν από το διάστημα. Όμως, καλά θα κάνει ο Ολυμπιακός να γνωρίζει ότι έχει να κάνει με έναν βαμμένο πράσινο οπαδό, που λογικό είναι να "προτιμάει" τις επιτυχίες της δικής του ομάδας έναντι του Θρύλου. Αφού λοιπόν η ερυθρόλευκη διοίκηση έχει τα παράπονά της από τον κ. Πιλάβιο, είπαμε και εμείς να προσφέρουμε στο πιάτο την στιγμή του... παναθηναϊκού μεγαλείου του.

Απολαύστε τον ισχυρό άνδρα της ΕΠΟ (στο 1'52''):

Πηγή

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο με τον Γκαγκάτση το ξέρεις??
Είναι τρελός, φανατικός,Ολυμπιακός.Κ πρόσφατα κ επίσημα υπάληλος της(γιατί τα τελευταία 13 χρόνια ηταν ανεπίσημα).Για κάνε κ ενα post μ'αυτό το θέμα για να μη τα βλέπουμε όλα μονόπλευρα.

Oratios είπε...

Το ότι έχει δέσει το ονομά του παρασκηνιακά με τον Ολυμπιακό δεν σημαίνει ότι είναι οπαδός της. Ο Γκαγκάτσης από τη Θεσσαλονίκη είναι αν υποστηρίζει μια ομάδα αυτη είναι ο Παοκ έτσι για να μη λέμε οτι να ναι....

thealternativeman είπε...

Αν μου φερεις εστω και ενα ντοκουμεντο που να φαινεται ο Γκαγκατσης να πανηγυριζει οπως το αγορι εδω σε mail oichalia@gmail η στο thealternativeman@gmail η οπου θες... Θα το ανεβασω φιλε μου... Και συγνωμη που δεν το ειδα νωριτερα.. Γιατι ομως συνεργαστηκε με τον Παοκ; πως δεν ξεσηκωθηκε ο λαος του Παοκ; Εγω ανωνυμε υπονοιες δεν ανεβαζω. Στειλε την Υπονοια σου να την ανεβασω ετσι ωστε απο κει και περα να εχεις να κανεις εσυ.
Με εκτιμηση...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan