Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

«Σας παραχωρώ τον ΠΑΟ!»

ΒΟΜΒΑ' ΑΠΟ ΤΖΙΓΓΕΡ: «ΑΝΤΡΕΑ, ΝΙΚΟ, ΣΑΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΩ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ 25% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ». «ΠΑΡΑΧΩΡΩ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ». «ΣΤΗΡΙΖΩ ΠΑΤΕΡΑ».-

Τη δωρεάν παραχώρηση του 25% από τις μετοχές που έχει στην κατοχή του, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παραχωρεί στους Νικόλα Πατέρα και Ανδρέα Βγενόπουλο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, προκειμένου να αναλάβουν τη συνολική διαχείριση και διοίκηση της ομάδας (το 'μπλογκ' των Πατέρα, Βγενόπουλου, και των μελών της πρώην ΠΕΚ συγκεντρώνουν περισσότερο από 25% της ΠΑΕ)! Ουσιαστικά, δηλαδή, χαρίζει ένα ποσοστό ικανό να μετατρέψει σε μεγαλομετόχους τους Βγενόπουλο-Πατέρα, αν φυσικά αποδεχτούν την πρότασή του.

Ο Τζίγγερ έστειλε επιστολή στους δύο εκ των μεγαλομετόχων τού 'τριφυλλιού' για να τους γνωστοποιήσει τη θέση του, συμπληρώνοντας ότι ενώ ο Παναθηναϊκός διαθέτει ένα εξαιρετικό δυναμικό, υπάρχει μια 'άρρωστη' και διχαστική ατμόσφαιρα μεταξύ των φίλων τού συλλόγου που ζήσαμε πρόσφατα στο πρώτο εντός έδρας φιλικό.

Ακόμα, ο Γ. Βαρδινογιάννης τόνισε ότι παραχωρεί για δύο χρόνια δωρεάν την Παιανία για τη χρήση της ομάδας, συμπληρώνοντας ότι θα στηρίξει τον Νικόλα Πατέρα ως νέο πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στη νέα μετοχική της σύνθεση. Παρόλα αυτά θέτει ως απαράβατο όρο να μην πωληθεί κανείς πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής της ομάδας.
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan