Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Ερωτικές επιστολές αντί για προεκλογικά φυλλάδια

Ερωτικά γράμματα αντί για προεκλογικά φυλλάδια μοίραζε η απατημένη σύζυγος υποψήφιου δημάρχου για να εκδικηθεί τον σύζυγό της και να του δημιουργήσει πρόβλημα στην προεκλογική του εκστρατεία. Τα ερωτικά γράμματα αυτά ανήκαν στο σύζυγό της και αποδείκνυαν περίτρανα τη σχέση του με νεαρή υποψήφια του συνδυασμού του.
Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες μέρες σε Καλλικρατικό δήμο της Θεσσαλίας, όταν η σύζυγος του υποψήφιου δημάρχου ανακάλυψε ότι ο άνδρας της διατηρούσε σχέση με άλλη γυναίκα και μάλιστα μέσα από το συνδυασμό με τον οποίο ετοιμάζεται να κατέβει στην αυριανή προεκλογική μάχη. 

Τα γράμματα εμφάνιζαν μια δυνατή σχέση τουλάχιστον ενός χρόνου ανάμεσα στη νεαρή και τον υποψήφιο δήμαρχο γεγονός που θόλωσε το μυαλό της απατημένης συζύγου και αντί να ζητήσει εξηγήσεις, προσπάθησε να τους εκδικηθεί. Φωτοτύπησε λοιπόν όλες τις ερωτικές επιστολές της νεαρής προς τον σύζυγό της, οι οποίες φαίνονταν να απαντούν σε αυτές που τις είχε στείλει εκείνος και τις πέταξε ως προεκλογικά φυλλάδια στους δρόμους και τις αυλές των σπιτιών, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. 
Την επόμενη μέρα το πρωί αφού όλη η περιοχή μιλούσε για τον άτακτο δήμαρχο, η απατημένη σύζυγος του ζήτησε να φύγει από το σπίτι παρόλο που εκείνος προσπαθούσε να της εξηγήσει ότι του την έστησαν οι αντίπαλοί του και γι αυτό πέταξαν τα φυλλάδια παντού. Η σύζυγος όμως που ήξερε καλά πως βρέθηκαν τα γράμματα στους δρόμους του είπε όλη την αλήθεια και ο υποψήφιος έμεινε άφωνος. 
Το αποτέλεσμα είναι ότι τις υπόλοιπες μέρες του προεκλογικού αγώνα ο υποψήφιος δήμαρχος και η νεαρή φίλη του να μην εμφανιστούν πουθενά , ακυρώνοντας όλες τις προεκλογικές ομιλίες τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan