Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2010

Προβλήματα σε Κρήτη, Ρόδο και Θεσσαλονίκη


- Εφορευτικοί επίτροποι δεν πάνε στα εκλογικά κέντρα
- Αντιδρούν για την περικοπή του εκλογικού επιδόματος
- Προβλήμα σε Ηράκλειο, Ρόδο, Θεσσαλονίκη και Πύργο
- Το υπουργείο εσωτερικών ακόμη....απουσιάζει!


Η μεγάλη αποχή που παρατηρείτε σε αρκετά εκλογικά κέντρα στο Ηράκλειο της Κρήτης, την Ρόδο και την Θεσσαλονίκη είναι τα πρώτα προβλήματα της σημερινής εκλογικής διαδικασίας.

Φαίνεται πως οι εφορευτικοί επίτροποι δείχνουν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο την αποχή από τις εκλογές.

Αποχή όμως παρατηρείτε και σε δικαστικούς αντιπροσώπους που διαμαρτύρονται για την μείσωση του εκλογικού επιδόματος που αποφάσισε η κυβέρνηση.

Μάλιστα στο Πύργο, σε 5 εκλογικά τμήματα δεν έχει πάει κανείς εφορευτικό επίτροπος και είναι μόνοι τους οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Τι σημαίνει όμως αυτή η αποχή; Ήδη παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις και ουρές σε αυτές τις περιοχές πράγμα που σημαίνει πως ίσως καθυστερήσει και το κλείσιμο των καλπών αλλά και τα αποτελέσματα.

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι περιμένουν πλέον οδηγίες από το υπουργείο Εσωτερικών αλλά ακόμη απάντηση δεν έχουν πάρει ενώ αρκετοί πολίτες που πήγαν να ψηφίσουν και δεν μπόρεσαν όπως είπαν δεν πρόκειται να ξαναπάνε.

Μάλιστα όπως πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο σε κάποια εκλογικά κέντρα οι δικαστικοί αντιπρόσωποι παίρνουν τον πρώτο που πάει να ψηφίσει και τον κάνουν εφορευτικό επίτροπο εφόσον φυσικά και ο ίδιος το επιθυμεί.
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan