Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΛΟΓΟ-ΚΩΣΤΑΙΝΑ

Βλέποντας όλα τα εκλογικά αποτελέσματα και το απόλυτο θέατρο του παραλόγου σε όλες τις σχετικές εκπομπές στην TV, δε θα μπορούσα παρά να σχολιάσω σαν ένας απλός και αμέτοχος θεατής όλα αυτά που παιζόταν μπροστά στα μάτια μου.


- Ο κος Παπακωνσταντίνου συνοφρυωμένος, σα να μην είχε κοιμηθεί καθόλου κοντραριζόταν με όλους και με όλα και δεν έπειθε με τίποτε. Είμαι βέβαιος πως τα νέα μέτρα έρχονται. Και θα είναι σκληρά.

ΑΠΟΡΙΑ: Γιατί κανείς δε ρώτησε για την αποκάλυψη του Τέρενς Κουίκ για το Bloomberg?

- Ο ΣΥΡΙΖΑ να σκεφτεί λίγο αυτούς που στέλνει στα πάνελ…
Διακόπτουν όλο τον κόσμο… Επίπεδο παιδιά!

- Ο κος Πεταλωτής ζήτησε συναίνεση όλων των κομμάτων για να συνεχίσει το έργο της η κυβέρνηση. Έχουμε οικουμενική  και δεν το πήραμε χαμπάρι? Τι μας περιμένει Θεέ μου.

- Η Ντόρα βγήκε, τα έχωσε σε όλους και ετοιμάζεται να ανακοινώσει το κόμμα της. Χλωμή την είδα πάντως… και η βιβλιοθήκη από πίσω σαν να τη στοίχειωνε…

ΑΠΟΡΙΑ: Ο Κυριάκος που EINAI και τι θα κάνει που δεν τα πάει καλά με τη Ντόρα?

- Ο κος Χατζηνικολάου υπερασπίστηκε τον κο Ψινάκη, αλλά μόνο για 2 τηλεοπτικά λεπτά. Ενώ θεωρούσε ρατσιστικά αυτά που άκουγε για τον Ηλία μας, πέταξε στο τέλος ότι εγώ δε θα ψήφιζα Ψινάκη. Εμ! έτσι είναι αυτά… Ο Ψινάκης θεωρείται… σελέμπριτυ…

ΑΠΟΡΙΑ:  Οι κυρίες Ράπτη και Καιλή τι θεωρούνται?

- Τη ίδια ώρα βέβαια ο Ψινάκης επευφημούσε ποιον λέτε? Το Ρέμο που συνεργάζεται με τον Κοντόπουλο και το έγραψε και στο twitter… Αυτή και αν είναι πολιτιστική αλλαγή στην Αθήνα. Κόψτα λίγο βρε Ηλία μας αυτά. Θα σε φάνε…

ΑΠΟΡΙΑ: Τι είδους διατροφή ακολουθείτε κύριε Γερουλάνε και αδυνατίσατε κι άλλο? Η μήπως αυξήσατε τις ώρες γυμναστικής μιας και έχετε ελεύθερο χρόνο.

- Νικήτα, τι έγινε? Το παίξαμε ανεξάρτητοι και να τα αποτελέσματα. Δε συγχωρούν οι Αθηναίοι Νικήτα. Ούτε τις φωτιές, ούτε τα καλάμια. Σε ΚΑΜΙΝΙ βράζεις τώρα. Ο κόσμος σε στήριξε γιατί ήσουν διαφορετικός αλλά εσύ….

- Και μια που το έφερε η κουβέντα, ο κος Καμίνης… Συγχαρητήρια στην κυρία Πολίτη και την κυρία Μπαλατσινού, που είναι τρελές θαυμάστριες του. Να τον χαίρεστε. Να δούμε τι θα κάνει και ο καινούριος δήμαρχος γιατί μακάρι να βγω ψεύτης τέτοιους έχουμε δει πολλούς. Και δυστυχώς δεν έκαναν ποτέ και τίποτε. Αλλά αν δεν πάει καλά θα ήθελα να δω τι θα πούνε και όλοι αυτοί που τον στηρίζανε!!!
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Τραγική η εικόνα του με το παιδί στις κάλπες. Φορεμένο και επιφανειακό. Δεν είναι Αμερική η Αθήνα.

ΑΠΟΡΙΑ: Κυρία Μπαλατσινού αφού μένετε στη Φιλοθέη γιατί δηλώνετε ότι θέλετε να περπατάτε στην Αθήνα? Η Φιλοθέη δε σας κάνει, που έχει και οξυγόνο μπας και βοηθήσει? Καθίστε και λίγο εκεί.

- Κύριε Σαμαρά, κακώς γυρίσατε από την Πύλο. Καθίστε λίγο εκεί να ξεκουραστείτε. Συσπείρωση μηδέν στη ΝΔ. Θα φωνάξουμε και την Ελένη που συχνάζει στην περιοχή για να αλληλοπαρηγορηθείτε για τα νούμερα.

ΑΠΟΡΙΑ: Πως και δεν είχε paparazzi στο εκλογικό κέντρο που ψηφίζει η Ελένη?

- Κύριε Παπανδρέου,  είστε ο μοναδικός Γιωργάκης που έγινε Γιώργος, και ο μοναδικός Γιώργος που θα γίνει GEORGE… γιατί δε σας βλέπω να μένετε για πολύ στην Ελλάδα. Θα σας φυγαδεύσουν να μη σας λιντσάρει ο κόσμος…

ΑΠΟΡΙΑ: Αμφιβάλλει κανείς ότι ο κύριος Σγουρός είχε διακριτική και αθόρυβη νίκη?

- Σε αντίθεση με τον κύριο Μίχα, που ακόμη το φυσάει που έχασε από το outsider

- Kαι μιας και μιλάμε για outsiders, ο κύριος Μπουτάρης ήταν η μεγάλη έκπληξη. Ο τύπος δε ξέρω τι είναι, ούτε την προιστορία του γνωρίζω, αλλά δείχνει μάγκας και alternative. Και αυτό είναι καλό… Το σκουλαρίκι όλα τα λεφτά…

ΑΠΟΡΙΑ: Μήπως και ο κύριος Ψωμιάδης είναι σελέμπριτυ? Γιατί τότε οι σελέμπριτυ σας αφήνουν να τρώτε τη σκόνη τους…

- Κύριε Κικίλια? Που πάτε κύριε Κικίλια? Μετά την εμφάνιση στον Οικονομέα και τον Καμπουράκη θέλατε να βγείτε και περιφερειάρχης? Που πάτε κύριε Κικίλια??

ΑΠΟΡΙΑ: Λέτε η Ντενίση να πολιτευτεί με τη φίλη της τη Ντόρα? Ε, ρε κάτι γλέντια!

- Θα ήθελα να εκφράσω τα πραγματικά συλληπητήρια μου σε όλους εμάς που νομίζουμε ότι κάτι άλλαξε από σήμερα. Μην ονειρεύεστε παιδιά. Μία από τα ίδια στην καλύτερη θα έχουμε.

- Εκφράζω επίσης τα θερμά μου συλληπητήρια σε όλους εμάς που δεν πήγαμε να ψηφίσουμε. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ας τους υπογράψουμε και εξουσιοδότηση να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να μας ρωτάνε αφού σα πρόβατα γίναμε.

- Συγχαρητήρια σε αυτούς που βγήκανε. Είναι πιο ηλίθιοι από εμάς αφού το ταμείον είναι μείον. Δε πρόκειται να βγάλουν δεκάρα τσακιστή.

 - Συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που πλακώθηκαν στα πάνελ. Δικαιολόγησαν κάπως την ύπαρξη τους.

- Μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Πάγκαλο. Μας δείχνει ότι όσο και να μας φτύνει εμείς θα κολλάμε. Είναι μάθημα αυτογνωσίας.

- Λυπάμαι που δεν είδα τις κυρίες Ράπτη και Καιλή… Βλέπεις τουλάχιστον ένα ωραίο θέαμα όταν έχεις mute.

Λυπάμαι που ακόμη δεν καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να αλλάξουμε όλοι. Το οφείλουμε στον εαυτό μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan