Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Εις υγείαν των κορόϊδων έπαιξε δηλ η κ. Χρύσα Αράπογλου στο Χρηματηστήριο και επειδή έχασε μας έστειλε το λογαριασμό...


Είμαστε στο 1999. Το Χρηματιστήριο ανθεί και η κ. Χρύσα, ναι ναι η Αράπογλου ντε, μετά από insider tip προφανώς αποφασίζει ξαφνικά να ανοίξει κωδικό σε χρηματιστηριακή και να παίξει στο Χρηματιστήριο. Ανοίγει λοιπόν ένα κωδικό και στις 22 Σεπτεμβρίου 1999, αγοράζει 1.500 μετοχές ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΕΛΛΑΣ και 5.000 ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ, αξίας 59 εκ δραχμών. Τώρα αρχίζει το ωραίο:

Δεν πληρώνει τίποτα όπως έπρεπε εντός τριών ημερών και στις 13 Οκτωβρίου δίνει εντολή να πουλήσουν τις 5.000 μετοχές της ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ έναντι 33+ εκ ευρώ...

Έκτοτε μην την είδατε τη Χρύσα... εξαφανίστηκε και άφησε φέσι 150.000 ευρώ (για τους νεότερους που δεν είναι εξοικειωμένοι με τις δραχμές), όπως υπολόγιζε η Χρηματιστηριακή. Γιατί εξαφανίστηκε η Χρύσα; Γιατί απλά στις 21 Σεπτ. η μετοχή της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ έκλεισε στις 18.380. δρχ και μια εβδομάδα μόνο μετά έκλεισε στις 16.020 δρχ... χασούρα 2.360 δρχ Χ 1500 μετοχές = 3, 5 εκ δρχ... ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 21.09 έκλεισε στις 8.097 δρχ και στις 29.09 έκλεισε στις 5.420 δρχ... χασούρα 2.680 δρχ Χ 5.000 μετοχές = 13,5 εκ... ΣΥΝΟΛΟ ΧΑΣΟΥΡΑΣ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ 17 εκ δρχ... ή 50.000 ευρώ... προφανώς το παπαγαλάκι την ενημέρωσε λάθος μιας και από τα μέσα Σεπτεμβρίου του 1999 άρχισε η ελεύθερη πτώση του Χρηματιστηρίου και η Χρύσα αποφάσισε να την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια... και βέβαια η Χρύσα δεν χρειάστηκε να πληρώσει, δείτε γιατί:

Φυσικά η Χρηματιστηριακή έκανε αγωγή ζητώντας τα χρήματα αλλά η Χρύσα αθωώθηκε τόσο πρωτόδικα όσο και στο εφετείο, στις δίκες που έγιναν το 2003 και 2004:

Είχε καλή ;) δικηγόρο που "έπεισε" τους δικαστές, παρότι υπήρχαν μάρτυρες εναντίον της.

Το όνομα της δικηγόρου όπως βλέπετε παρακάτω: ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ Χριστίνα. Συνεργάτιδα του ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗ Σταύρου-Παντελή (στον κατάλογο Νομικών Υπηρεσιών 2005-2006 στην διεύθυνση http://www.greekjustice.gr εμφανίζονταν να έχουν την ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση s.koumentakis@klaw.gr και c.kosmatopoulou@klaw.gr)

Ποιος είναι ο ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ;

Ο εραστής της Μπουρμπούλια και ο συνήγορος του Κονταλέξη που αθώωσε, λόγω του εραστή, η Μπουρμπούλια για την υπόθεση της φούσκας του Χρηματιστηρίου...

Καταλάβατε γιατί λέω ότι είχε "καλή" δικηγόρο η Χρύσα την περίοδο που το παραδικαστικό μεσουρανούσε;

Κάτι άλλο εξίσου σημαντικό είναι ότι η απόφαση του εφετείου λέει ότι ακόμα και να μην αθωωνόταν για ουσιαστικούς λόγους, Η ΧΡΥΣΑ ΘΑ ΑΘΩΩΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΟΥΣ, μιας και η Χρηματιστηριακή "ξέχασε" να κάνει έγκαιρα την αγωγή, με αποτέλεσμα το χρέος της κ. Χρύσας να έχει παραγραφεί...

Γιατί ξεχάστηκε η Χρηματιστηριακή; Μα απλά γιατί ήταν θυγατρική της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Ήταν δηλ. κρατική εταιρία, όπερ σημαίνει ότι τελικά τα 150.000 χιλιάρικα που έχασε η Χρηματιστηριακή από την αγορά των μετοχών και δεν πλήρωσε η Αράπογλου, τα πλήρωσαν οι φορολογούμενοι...

εις υγείαν των κορόιδων έπαιξε δηλ η κ. Χρύσα στο Χρηματιστήριο
και επειδή έχασε μας έστειλε το λογαριασμό...

Μπράβο Χρύσα και Υπουργός κάποια στιγμή για να φτιάξεις τη χώρα

Δείτε τώρα και τα χαρτιά:

Η "ΤΥΧΑΙΑ" ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ:


ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΘΩΩΣΗΣ ΧΡΥΣΑΣ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΘΩΩΣΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ

(Προσέξτε στη δεύτερη σελίδα που λέει ότι λόγω καθυστερημένης κατάθεσης της αγωγής το όποιο χρέος έχει παραγραφεί... και το χρεώνονται τα κορόιδα):


Η ΧΡΥΣΑ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ:
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΥΓ. Μην ακούσω κανένα σχόλιο: Που είναι το σκάνδαλο... γιατί το σκάνδαλο είναι ότι η χρηματιστηριακή έχασε λεφτά που πλήρωσε ο λαός και δεν φρόντισε για λόγους που καταλαβαίνουμε όλοι να διασφαλίσει την αγοραπωλησία και να διεκδικήσει έγκαιρα τα λεφτά μας... και πριν πεί κατι τέτοιο κάποιος ΠΑΣΟΚος να μας πει και αν στη θέση της Αράπογλου ήταν ένας απλός πολίτης, αν θα τη γλύτωνε και δεν θα πλήρωνε το χρέος που δημιούργησε.

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan