Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Ροζ βίντεο γνωστής κυρίας της showbiz με ποδοσφαιριστή

Ροζ βίντεο και γυμνές φωτογραφίες επώνυμης κυρίας της σόουμπιζ με γνωστό ποδοσφαιριστή κυκλοφορουν στα χέρια παπαράτσι και σύντομα στο internet. Πώς βγήκαν οι κρυφές ερωτικές στιγμές της γνωστής τηλεπερσόνας στη δημοσιότητα;

Πριν λίγες μέρες έγιναν διαπραγματεύσεις από τηλεφώνου μεταξύ της επώνυμης sexy κυρίας με τον φωτορεπόρτερ που έχει το ροζ βίντεο-φωτογραφίες για να περιέλθει το υλικό στα χέρια...
της και να εξαφανιστούν τα αρχεία, σύμφωνα με το newsbomb.gr.

Η λαμπερή κοπέλα της showbiz... έμαθε πρόσφατα οτι κυκλοφορεί ροζ βίντεο με παράνομες στιγμές που έζησε με διάσημο ποδοσφαιριστή και την δείχνει σε πολύ ιδιαίτερες στιγμές.

Αυτό βέβαια την σόκαρε με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να τηλεφωνήσει στον ποδοσφαιριστή και να του ζητήσει το λόγο για το πως βρέθηκαν αυτά τα αποδειχτικά στοιχεία της σχέσης τους στα χέρια του φωτορεπόρτερ με κίνδυνο να καταστραφεί η εικόνα της αλλά και η δική του οικογενειακή ηρεμία.

Ο ποδοσφαιριστής παραδέχτηκε ότι είχε υλικό τέτοιο στην κατοχή του, αλλά για δική του χρήση και μόνο για να θυμάται τις στιγμές τους. Δήλωσε μάλιστα στην αγχωμένη πρώην φίλη του ότι δεν ξέρει πως αυτό το υλικό βρέθηκε να κυκλοφορεί με αυτόν τον τρόπο.

Αποφασισμένοι και οι δύο να προλάβουν το κακό που πρόκειται να τους βρει αν αυτό το ροζ βίντεο κυκλοφορήσει, επικοινώνησαν με τον παπαράτσι που τους υποσχέθηκε ότι θα τους παραδώσει το αρχείο. Τους αποκάλυψε όμως ότι το υλικό αυτό δεν το έχει μόνο αυτός και ότι ειδικά το βίντεο με τις ερωτικές στιγμές τους ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο σε γνωστό τσοντο-site.

Η γνωστή κυρία της showbiz, που έχει δηλώσει οτι δεν θα έκανε ποτέ ροζ DVD, και ο ποδοσφαιριστής είναι σε επικοινωνία με τον φωτορεπόρτερ για να κλείσουν ραντεβού όπου θα τακτοποιήσουν την υπόθεση. Αυτό που τους καίει είναι μην το μάθουν οι τωρινές σχέσεις του, αλλά και να μην κάνει την εμφάνιση του το υλικό στο internet.
πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan