Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Από Δήμαρχος.. Κλητήρας.



Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα για τον Άρη, φαίνεται πως κλόνισαν μια άλλοτε σχέση αγάπης, αυτή μεταξύ της super 3 και του προπονητή της ομάδας, Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Φαίνεται μάλιστα πως η χθεσινή ήττα από τον Ηρακλή, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έφερε την έντονη αντίδραση των φιλάθλων του Άρη, η οποία εκφράστηκε τόσο με ανακοίνωση της super 3 όσο και με την  παρουσία δεκάδων φίλων του Άρη έξω από το ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει η αποστολή (τελικά η αποστολή δεν επέστρεψε στο ξενοδοχείο και δε συνέβη το παραμικρό) ....


Ιδιαίτερα όμως η ανακοίνωση της super 3, συνολικά για την ομάδα αλλά και ειδικότερα για τον Κούπερ και με ειρωνικό μάλιστα τρόπο, αποδεικνύει πως πλέον κάτι έχει αλλάξει στη σχέση τους και ο Αργεντινός τεχνικός δε λατρεύεται πια σαν «θεός», στο Κλ. Βικελίδης. Ο τίτλος της ανακοίνωσης τους ήταν «Συνεχίζοντας την αποθέωση του Κούπερ» και στη συνέχεια ανέφεραν με σαφή ειρωνική διάθεση: «Όπως ο ίδιος είχε δηλώσει ότι είναι ευχαριστημένος από την ισοπαλία με την Λάρισα, είμαστε κι εμείς ευχαριστημένοι από την ήττα με 1-0, από μια ομάδα που δημιουργήθηκε σε 10 μέρες και έχει προπονητή τον Ουζουνίδη και πρόεδρο τον Τάκη».
Είναι φανερό λοιπόν, πως το γυαλί στη σχέση του Κούπερ, με τη super 3, η οποία άλλωστε είναι και από τους βασικούς...χορηγούς του Άρη, έχει ραγίσει κάπως. Αυτό απέχει πολύ, από το να σπάσει και να γίνει κομμάτια. Στην Ελλάδα μας όμως, όλα είναι πιθανά. Φτάσαμε στο σημείο να απαξιώνουμε τόσο εύκολα έναν τόσο μεγάλο προπονητή, ο οποίος δίχως αμφιβολία έχει βοηθήσει τον Άρη σημαντικά, στον ένα χρόνο της παρουσίας του στην ομάδα. Ευτυχείτε!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan