Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Το κέρατο πάει σύννεφο στο Χόλιγουντ

«Είναι δύσκολο να είσαι η σύζυγος στο Χόλιγουντ» είπε κάποτε μια ηθοποιός όταν έμαθε ότι ο άντρας της την απατά. Σε έναν κόσμο με νταντάδες, οικιακές βοηθούς, λαμπερές συναδέλφους και νυμφίδια που ξετρυπώνουν από το πουθενά πολλές κυρίες έχουν σκεφτεί να τερματίσουν τη ζωή τους πέφτοντας από το λόφο με την περιβόητη επιγραφή. Ευτυχώς που γρήγορα την περιέφραξαν.....




1.Το Χόλιγουντ έχει μια βασική αρχή. Σκληρή μεν, βασική δε. Οσο πιο πολύ ιδανικό θεωρεί μια γυναίκα το γάμο της, τόσο πιο σύντομα θα χωρίσει. Κάτι λοιπόν ανάλογο συνέβη και στην Εβα Λονγκόρια, η οποία πριν από μερικές μέρες βρήκε ερωτικά sms στο κινητό του συζύγου της, Τόνι Πάρκερ, από την ερωμένη του. Τι το ήθελε και αυτή και το κοίταζε; Οσο για την εν λόγω κυρία, δεν είναι άλλη από τη σύζυγο του πρώην συμπαίχτη του Μπρεντ Μπάρι, Εριν Μπάρι. Το όνειρο τελειώνει άδοξα.

Ο άτακτος σύζυγος Τόνι Πάρκερ, η Εβα Λονγκόρια και το ζευγάρι Εριν και Μπρεντ Μπάρι. Η Εριν φημολογείται ότι είναι η πέτρα σκανδάλου.

 
2.   Ιανουάριος 1966. Το ζευγάρι Ιβ Μοντάν και Σιμόν Σινιορέ έρχεται στο Λος Αντζελες για τα γυρίσματα ταινίας και μένει στο δωμάτιο με τον αριθμό 20 του θρυλικού ξενοδοχείου Beverly Hills, στο Χόλιγουντ. Στο 21, ακριβώς δίπλα τους, ένα άλλο ζευγάρι ζει έναν παράφορο έρωτα. Πρόκειται για τον συγγραφέα Αρθουρ Μίλερ και τη Μέριλιν Μονρόε. Τα δυο ζευγάρια γνωρίζονται και κάνουν παρέα. Η Μέριλιν δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια στον Μοντάν. Είναι πολύ διαχυτική μαζί του και χαχανίζει κάθε φορά που εκείνος λέει ένα αστείο. Λίγο καιρό μετά η Σιμόν Σινιορέ βρίσκεται μόνη της στη Ρώμη και διαβάζει στις εφημερίδες για τις καυτές νύχτες του αγαπημένου της με την ξανθιά του Χόλιγουντ. Είναι συντετριμμένη. Λίγο καιρό μετά πληγωμένη αλλά στην αγκαλιά του χαρακτηρίζει το ατόπημά του ως «επεισόδιο Μέριλιν».



Ιβ Μοντάν και Μέριλιν Μονρόε και Ιβ Μοντάν και Σιμόν Σινιορέ

3.    Τα χρόνια περνούν. Το Χόλιγουντ βρίσκεται σε μεγάλα κέφια.
Τη δεκαετία του 90 ο Γούντι Αλεν διανύει τη χρυσή εποχή του. Με εμμονή στη Νέα Υόρκη, δημιουργεί ταινίες που συζητιούνται. Ζει με τη Μία Φάροου και τα παιδιά που εκείνη έχει υιοθετήσει σε ένα μεγάλο σπίτι στο Μανχάταν. Είναι μαζί 14 χρόνια. Κάποια στιγμή, κάπου στα 1992, η Φάροου ανοίγει τυχαία ένα συρτάρι και ανακαλύπτει γυμνές φωτογραφίες της 21χρονης- τότε- υιοθετημένης τους κόρης, Soon-Yi-Previn. Τις φωτογραφίες έχει τραβήξει ο ίδιος ο Αλεν.  Η είδηση γίνεται γρήγορα γνωστή και ο 56χρονος- τότε- Γούντι Αλεν παραδέχεται τη σχέση του με τη Soon-Yi. Ακολουθούν δικαστικές διαμάχες για την επιμέλεια των παιδιών και μια αυτοβιογραφία της Μία Φάροου, «What falls away» που περιγράφει με γλαφυρό τρόπο την απιστία του πρώην συντρόφου της. Σε κάποιο σημείο μάλιστα λέει χαρακτηριστικά « Επαθα μεγάλο σοκ.  Ηταν σαν να έπεσε πάνω μας τσεκούρι.»
Μερικά χρόνια μετά, το 1998, ο Γούντι Αλεν και η Soon-Yi παντρεύονται.



Γούντι Αλεν και Μία Φάροου και Γούντι Αλεν και Σουν Γι

4.   Το 1995, ο Χιου Γκραντ και η Λιζ Χάρλεϊ είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Γνωρίστηκαν το 1986 και η σχέση τους έγινε αμέσως πρωτοσέλιδο στη «Sun». Ο tabloid Τύπος τους αντιμετωπίζει ως πρότυπο, ενισχύοντας την καλοσιδερωμένη και καθώς πρέπει εικόνα του νεαρού Βρετανού ηθοποιού.  Αλλά όλα αυτά ξαφνικά αλλάζουν. Σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στην πόλη των Αγγέλων ο Γκραντ πληρώνει μια πόρνη 60 ευρώ για λίγες ώρες μαζί της.  Η αστυνομία τον συλλαμβάνει στις 16 Ιουνίου 1995, στη λευκή BMW που οδηγεί, με την 23χρονη Ντιβάιν Μπράουν επί το έργο. Η σύλληψή του κάνει το γύρο του κόσμου. Η Χάρλεϊ δηλώνει συγκλονισμένη και εκείνος της ζητάει συγνώμη στην εκπομπή του Λάρι Κινγκ. Προσωρινά τον συγχωρεί αλλά το τέλος είναι αναπόφευκτο. Το ζευγάρι χωρίζει 5 χρόνια μετά.  


Ο Χιου Γκραντ, η Λιζ Τέιλορ και η πόρνη Ντιβάιν Μπράουν

5.   «Ελειψα από το σπίτι για κάποια γυρίσματα και ο καλός μου είχε παντρευτεί» δηλώνει με πίκρα εν έτη 1990 η ηθοποιός Λόρα Ντερν.  Ο λόγος για τον ηθοποιό Μπίλι Μπομπ Θόρντον ο οποίος ξέχασε αμέσως τα δέκα χρόνια σχέσης μαζί της όταν γνώρισε τη νεαρή και ατίθαση Αντζελίνα Τζολί. Η λύση για να μη τη χάσει ήταν να την παντρευτεί. Το νιόπαντρο ζευγάρι διαφημίζει τον έρωτά και το σεξ που κάνει και η Ντερν εξαφανίζεται ντροπιασμένη.

Μπίλι Μπο Θόρντον, Λόρα Ντερν, Αντζελίνα Τζολί.

6.   Μια από γνωστές απατημένες του Χόλιγουντ είναι και η Χάλι Μπέρι. Η Μπέρι ήταν η πρώτη έγχρωμη που κέρδισε Οσκαρ Α γυναικείου ρόλου το 2001 για την ερμηνεία της στην ταινία «Ο Χορός των Τεράτων». Δυο χρόνια μετά κέρδισε και ένα κέρατο, καθώς ο σύζυγός της, ράπερ Ερικ Μπένετ, ομολόγησε ότι την απατούσε συστηματικά. Για 6 μήνες το ζευγάρι προσπάθησε να τα βρει, ο Μπένετ μίλησε για χαζά λάθη από μέρους του και μπήκε σε κλινική για αποτοξίνωση από το σεξ. Το ζευγάρι χώρισε και η Μπέρι άρχισε να δίνει συνεντεύξεις για το τι πέρασε στα χέρια του πρώην. Άλλη μια απατημένη στην ήδη μεγάλη λίστα.

Χάλι Μπέρι, Ερικ Μπένετ

7.  Μάιος 2004: Στα γυρίσματα της ταινίας «Mr and Mrs Smith» ένα lovestory αρχίζει. Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ τη μέρα γυρίζουν την ταινία και το βράδυ δοκιμάζουν-όπως χαρακτηριστικά είπαν μάρτυρες- κρεβάτια στο ξενοδοχείο που διαμένουν. Η είδηση ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους κάνει την πρώτη της εμφάνιση.  Ολοι αναρωτιούνται τι και πώς και η Τζένιφερ Ανιστον προσπαθεί να καταλάβει από πού της ήρθε. Το Μάιο του 2005 ζητάει επισήμως διαζύγιο από τον Πιτ, ο οποίος βρίσκεται στην Κένυα μαζί με την Τζολί. Για τα επόμενα 3-4 χρόνια φοράει το στέμμα της απατημένης και δύστυχης συζύγου. Επισκέπτεται ψυχολόγο, κάνει τη μια αποτυχημένη σχέση μετά την άλλη, δίνει αμέτρητες συνεντεύξεις όπου κλαίει τη χαμένη της αγάπη και τελικά καταφέρνει να γίνει γραφική.

Μπραντ Πιτ, Τζένιφερ Ανιστον, Αντζελίνα Τζολί

8.  Τζουντ Λο και Σιένα Μίλερ. Άλλη μια σχέση που γεννήθηκε στα κινηματογραφικά πλατό. 2004 και ένας από τους πιο σέξι άντρες του κόσμου, σύμφωνα με το περιοδικό People, βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Ο λόγος για τον Τζουντ Λο, οποίος στα γυρίσματα της ταινίας «Alfie» γνώρισε την ηθοποιό και μοντέλο Σιένα Μίλερ. Η Μίλερ άρχισε να τον φλερτάρει και εκείνος μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα χωρίζει για χάρη της την από το 1997, σύζυγό του, και μητέρα των τριών παιδιών τους, Σάντι Φροστ. Μίλερ και Τζουντ Λο γίνονται από τα πιο γνωστά ζευγάρια του Χόλιγουντ με τους παπαράτσι συνεχώς στα πόδια τους. Λίγο μετά αρραβωνιάζονται και ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Τζουντ Λο-Σάντι Φροστ


Τζουντ Λο και Σιένα Μίλερ

9.    Επειδή όμως οι συνήθειες δύσκολα κόβονται, μια ωραία μέρα η Μίλερ διαβάζει ένα πρωτοσέλιδο περιοδικού που μιλάει για τη σχέση του καλού της με την νταντά των παιδιών του, Ντέζι Ράιτ. Εκείνος το παραδέχεται, ζητάει δημοσίως συγνώμη αλλά ήδη είναι αργά. Σε λιγότερο από χρόνο το ζευγάρι χωρίζει και η Μίλερ-σύμφωνα με τα περιοδικά- πέφτει σε κατάθλιψη. Τα χρόνια περνούν. Πριν από λίγους μήνες το ζευγάρι βρίσκεται ξανά μαζί και ετοιμάζεται-δεν παίρνουμε και όρκο-να παντρευτεί.


Τζουντ Λο και Ντέζι Ράιτ

10.  Η Ρις Γουίδερσπουν γνωρίζει στα 21α γενέθλιά της τον Ράιαν Φελίπε και του συστήνεται λέγοντας «Νομίζω πως είσαι το δώρο των γενεθλίων μου.» Το 1997 παντρεύονται και κάνουν δυο παιδιά. Η ζωή κυλάει ήσυχα και η Γουίδερσπουν προσθέτει στο σπίτι τους το Οσκαρ Α γυναικείου ρόλο που παίρνει, το 2004. Δεν προλαβαίνει να συνειδητοποιήσει αυτό που της συνέβη και μαθαίνει ότι ο Φελίπε την απατά με τη συμπρωταγωνίστριά του Αμπι Κόρνς. «Ηταν ένα μεγάλο χτύπημα» θα πει και θα ζητήσει διαζύγιο. Τα tabloids τους επόμενους μήνες βοάνε για την κακή ψυχολογική της κατάσταση.

Ρις Γουίδερσπουν, Ράιαν Φελίπε και η πέτρα σκανδάλου Αμπι Κορνς.

11.  Την ίδια κατάσταση έζησε την Ανοιξη και η Σάντρα Μπούλοκ. Δεν πρόλαβε να στολίσει το σπίτι με τον θείο Οσκαρ, όταν μια μέρα ξεφυλλίζει το «In Touch» και παθαίνει σοκ. Ο σύζυγος Τζέσε Τζέιμς την απατά με τη στρίπερ, γεμάτη τατού και ναζίστρια, Μισέλ Μακ Γκι.  Η σχέση τους μάλιστα μετράει ήδη 11 μήνες και ο Τζέιμς αποδείκνύεται εθισμένος στο σεξ. Μετά τη χαρά η ντροπή για την Μπούλοκ η οποία πήρε απόφαση να τον  διώξει από το σπίτι. Αλλά το κακό για αυτήν δεν σταμάτησε εδώ. Δυο μήνες μετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για αγγελίες που έβαζε ο σύζυγός της όπου ζητούσε γυναίκες με μεγάλα στήθη για τρελές νύχτες με πολύ σεξ.

Σάντρα Μπούλοκ, Τζέσε Τζέιμς και η ερωμένη Μισέλ Μακ Γκι

12.  Και όσο για τον Τάιγκερ Γουντς μπορεί να μην ανήκει στο Hollywood, η απιστία του όμως έχει ανάλογο μέγεθος. Ο πιστός, οικογενειάρχης και πρότυπο συζύγου, Τάιγκερ, αποδείχτηκε πολλάκις μοιχός. Η αποκάλυψη της κρυφής του ερωμένης, στρίπερ στο επάγγελμα, εκτίναξε τις πωλήσεις των lifestyle περιοδικών στα ύψη.  Και όσο για την απατημένη σύζυγο, Ελιν Νόρντεγκρεν, μοντέλο από τη Σουηδία, δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό People «Εζησα την κόλαση. Για πολύ καιρό είχα αϋπνίες, έχανα βάρος και μαλλιά.» «Κρίμα το γάμο στα Μπαρμπέιντος», λέμε εμείς. 

Τάιγκερ Γουντ και Ελιν Νόρντεγκρεν. Όταν όλα έδειχνα ωραία.


protothema

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan