Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

«Τελειώνουμε»


ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΓΚΟΒΟΥ. ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΦΑ. ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

Πολύ σύντομα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις με τον Σίντνεϊ Γκοβού, καθώς τα νυχτοπερματήματα του Γάλλου το προηγούμενο Σάββατο, οδηγούν τον Παναθηναϊκό να επισπεύσει την αποδέσμευσή του και να καταγγείλει το συμβόλαιό του αρχικά στην Σούπερ Λιγκ και μετέπειτα στην ΦΙΦΑ...


Οι «πράσινοι» ήταν δυσαρεστημένοι από τα πρώτα παραστρατήματα του Γκοβού, όταν και είχε τιμωρηθεί με βαρύ χρηματικό πρόστιμο, ωστόσο τότε του είχαν δώσει άλλη μία ευκαιρία. Η βραδινή του έξοδος όμως την προηγούμενη εβδομάδα και ο τραυματισμός που επικαλέστηκε στην προπόνηση της Κυριακής, έκανε έξαλλο τον Νικόλα Πατέρα.

Μάλιστα, στην συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Γόντικας με τον Έλληνα εκπρόσωπό του, Γιάννη Ευαγγελόπουλο, το απόγευμα της Παρασκευής, του ξεκαθάρισε πως πρόθεση της διοίκησης είναι να διώξει τον Γκοβού άμεσα και πως θέλει να «τελειώνει» μαζί του. Αυτό θα μεταφέρει άλλωστε, και στο ραντεβού με τον Γάλλο εκπροσωπό του την επόμενη εβδομάδα.

Ο αποκλεισμός του από την αποστολή για το ματς με τον Ηρακλή δεν ήταν τυχαίος, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, πως και ο Φερέιρα είναι ενήμερος για τις προθέσεις της διοίκησης. Μάλιστα, το «τριφύλλι» θέλει να… ξεμπερδεύει το συντομότερο με τον Γκοβού, με το μικτότερο δυνατό κόστος, και για αυτό σκοπεύει άμεσα να σταματήσει και να τον πληρώνει!

sportdog

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan