Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Σκληρή» ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

Με τον τίτλο «Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου- του 6ου Δημοτικού σχολείου», το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση।





--

«Αυτό το χρονικό λοιπόν κρατάει χρόνια. Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων με συγκεκριμένες ενέργειες σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς προσπάθησε να συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος της λειτουργίας του 6ου Δ.Σ. Οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης διατηρώντας σταθερά την ανεύθυνη στάση τους, επαναλαμβάνονταν με αοριστολογίες και ασάφειες. Να τονίσουμε ότι απευθυνθήκαμε σε όλους τους βουλευτές του νομού Τρικάλων και τους ευχαριστούμε θερμά για την απόλυτη αδιαφορία τους.

Και έτσι η τελευταία εξέλιξη της έξωσης μάλλον μόνο εμάς εξέπληξε δυσάρεστα. Όπως και το περασμένο καλοκαίρι που αιφνιδιαστικά το σχολείο χωρίστηκε στα δύο, έτσι και αυτό το καλοκαίρι οι ιδιοκτήτες άσκησαν το νόμιμο δικαίωμα τους και έκαναν έξωση. Και εμείς απλοί θεατές........

Η εμπιστοσύνη και η ανοχή που δείξαμε απέναντι σε αυτούς που όφειλαν να λύσουν το πρόβλημα, μας έχει θυμώσει. Εμπιστευόμαστε πια μόνο τους μαθητές και τους γονείς τους, που ΄΄πονάνε΄΄ για το σχολείο και μαζί τους θα αγωνιστούμε να λύσουμε το πρόβλημα!!!!!!!!!!!!!

Μήπως να κάνουμε έναν έρανο ώστε να πληρωθούν τα ενοίκια του σχολείου; Η να υποθέσουμε ότι έχετε έτοιμη μια προσωρινή λύση για το μικρό πρόβλημα που έχει προκύψει για τα παιδιά μας; Π.χ. η γειτονική πλατεία Αγρότισσας να φιλοξενεί τους μαθητές και όταν χειμωνιάσει βλέπουμε....

Κυρίες και Κύριοι της εξουσίας, σας διαβεβαιώνουμε ότι η φωνή που εκφράζει την οργή μας, μπορεί να σας ξεκουφάνει……….»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan