Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Σε πρώτα ιντερνετικά καμάκια ...έχουν εξελιχθεί οι Ελληνες μέσω Facebook!


Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στο διαδίκτυο και στα λεγόμενα κοινωνικά δίκτυα με σκοπό να βρουν το έτερον τους ήμισυ ή ακόμα και έαν δεν το βρουν να φλερτάρουν, να κάνουν παιχνίδι όπως λέμε λαϊκιστή. Και αυτό γιατί ο ελεύθερος χρόνος στις μέρες μας είναι πολύτιμος και δυστυχώς όπως φαίνεται δεν φτάνει ούτε για διαπροσωπικές επαφές.


--

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας σε συνεργασία με τη ΚΑΠΑ Research, με θέμα Facebook και σχέσεις το 45,6 % των χρηστών δηλώνει ότι φλερτάρει μέσω του διαδικτύου αν και το 82% δεν εμπιστεύεται κάποιον για να συνάψει σχέση. Ανταυτού το 45,7 % απαντάει καταφατικά για το εάν θα έκανε σεξ με κάποιον που γνώρισε στο εν λόγω κοινωνικό δίκτυο.

Παράλληλα, η έρευνα έδειξε ότι στο 22% η χρήση τέτοιου είδους κοινωνικών δικτύων έχει δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση του ενώ το 10% έχει απατήσει το σύντροφό του με άτομο που γνώρισε μέσω ίντερνετ.

Μεταξύ άλλων, ένας στους πέντε ερωτηθέντες μεταξύ 17 και 40 ετών αντιμετωπίζει κάποιο σεξουαλικό πρόβλημα, ενώ οι άγαμοι που συζούν εμφανίζουν μεγαλύτερο ποσοστό μειωμένης επιθυμίας για σεξ...

Τέλος, το 91% αναζητά κάποιο φίλο, ενώ το 46% έχει κάνει φιλίες μέσω ίντερνετ σε σχέση με το 10% που αναζητά αποκλειστικά ερωτική γνωριμία.

Ως φαίνεται ο έρωτας περνά από το πληκτρολόγιο πια και όχι από το στομάχι όπως είθισται. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα οι τολμηροί και λάτρεις της διαπροσωπικής επαφής αφού το 12,6% δήλωσε πως προτιμά της ανθρώπινη επαφή από τη κενή ματιά στην οθόνη του υπολογιστή.

totefteri

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan