Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Θρίλερ στην Κομοτηνή με απαγωγή σερβιτόρας


Θύμα απαγωγής από κάποιον ερωτοχτυπημένο πελάτη της εκτιμάται από τις διωκτικές αρχές της Κομοτηνής ότι έχει πέσει μια πανέμορφη Ρουμάνα σερβιτόρα! Η πρωτοφανής υπόθεση, που έχει αναστατώσει τους κατοίκους και έχει θέση σε κατάσταση συναγερμού τις τοπικές αστυνομικές αρχές, αποκαλύφθηκε όταν η φίλη και συγκάτοικος της 32χρονης Ελενας, μαζί με γείτονές της στην Αγία Βαρβάρα, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τρία άτομα την άρπαξαν με τη βία.



--
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της και αφού τη φίμωσαν και την έδεσαν, την επιβίβασαν σε ΙΧ αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Τόσο η 32χρονη όσο και η φίλη της δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, ενώ ακόμη και οι γείτονες που έβλεπαν τις κινηματογραφικές σκηνές να εκτυλίσσονται μπροστά τους δεν κατάφεραν να βοηθήσουν τη νεαρή γυναίκα που εκλιπαρούσε για βοήθεια.

Η 32χρονη καλλίγραμμη γυναίκα με τα υπέροχα πράσινα μάτια εργαζόταν τους τελευταίους μήνες ως σερβιτόρα σε μπαράκι της πόλης και όπως ανέφεραν οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού, όλοι οι πελάτες ήταν μαγεμένοι από την ομορφιά της. Η Ελενα στο πέρασμά της έκαιγε καρδιές, αλλά όσοι κι αν προσπάθησαν να την προσεγγίσουν ερωτικά, δεν τα κατάφεραν. Μάλιστα είχε δεχτεί και αρκετές προτάσεις γάμου, αλλά κάθε φορά η απάντησή της ήταν αρνητική.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών। Ωστόσο, παρά τις έρευνες, μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχε εντοπιστεί κανένα ίχνος της όμορφης γυναίκας.

newscity1

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan