Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Μια σχέση πάθους και αγάπης, όπως αυτή ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, θα λήξει άδοξα και επεισοδειακά

Από τη στιγμή που ο Αργεντινός επιμένει να ζητά όλα τα λεφτά του συμβολαίου του (μέχρι το 2013), οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να καταγγείλουν τη σύμβαση με τον πρώην παίκτη της ομάδας.

Μάλιστα η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση σήμερα το απόγευμα, με την οποία γνωστοποιεί ότι καταγγέλλει τη σύμβαση με τον Αργεντινό.

Έτσι, οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε πριν από λίγες μέρες, αλλά είχε φανεί από χθες ότι το «διαζύγιο» δε θα ήταν «βελούδινο»...


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ως εξής:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αισθανόμενη την υποχρέωση να ενημερώσει το σύνολο των φιλάθλων της ομάδας αναφορικά με την υπόθεση της λύσης της συνεργασίας της με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, επισημαίνει τα ακόλουθα:

Είναι σε όλους γνωστό ότι η Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να νιώσει ο ποδοσφαιριστής την απαιτούμενη ασφάλεια και συμπαράσταση καθ' όλη τη διάρκεια των ιατρικών του εξετάσεων. Στη συνέχεια η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όταν πλέον ιατρικά διαπιστώθηκε οριστικά ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει να αγωνίζεται, συνομίλησε με τον παίκτη προτείνοντας του μία συναινετική λύση του συμβολαίου του.

Δυστυχώς, μόλις πρόσφατα ο νόμιμος εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή κ. Vicente Montes απαίτησε εκ μέρους του πελάτη του, την καταβολή του συνόλου των αποδοχών του μέχρι τις 30/06/2013, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιο του.

Δεδομένου ότι η παραπάνω προσέγγιση του θέματος από τον νόμιμο εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή είναι εντελώς αντίθετη από την οπτική που η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αντιμετώπιζε το θέμα όλο αυτό το διάστημα και σε κάθε περίπτωση εκτός πραγματικότητας η Π.Α.Ε. είναι υποχρεωμένη να καταγγείλει τη σύμβαση με τον ποδοσφαιριστή και να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων του συλλόγου».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan