Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Τα 10 πιο καυτά ζευγάρια ταινιών του Hollywood!

Ο Πάτρικ Σουέιζ και η Τζένιφερ Γκρέι στο Dirty Dancing
«Κανείς δεν αφήνει ένα μωρό στη γωνία», λέει ο δάσκαλος χορού Πάτρικ Σουέιζ καθώς κινείται αστραπιαία μπροστά από την Γκρέι. Οι καυτές χορευτικές τους κινήσεις επί της οθόνης καθηλώνουν τους πάντες.


Ο Ράιαν Φίλιπ και η Ρις Ουίδερσπουν στο Cruel Intentions
Νέα, όμορφη και καταραμένη. Στην μοντέρνα επανέκδοση της ταινίας Les Laison Dangereuses, ο Ράιαν Φίλιπ σαγηνεύει και καταστρέφει την Ρις Ουίδερσπουν αλλά καταλήγει να την ερωτευτεί. Χωρίς πλάκα: Η Ουίδερσπουν ήταν ήδη πέντε μηνών έγκυος όταν έπαιξε τον ρόλο αυτό.

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί στο Mr And Mrs Smith
Η απόλυτη μίξη της δουλειάς με την απόλαυση. Οι δυο πιο καυτοί ηθοποιοί στον πλανήτη υποδύονται ένα ζευγάρι με ένα μυστικό - το οποίο αργότερα αποκαλύφθηκε. Καληνύχτα Τζένιφερ, καλημέρα Μπραντελίνα!

Ο Ντάνιελ Κρέιγκ και η Έβα Γκριν στο Casino Royale
Η ταινία επαναφέρει μέσω ενός αγώνα πόκερ το ερωτικό στοιχείο στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ με τρόπο μάλιστα εμφατικό.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Κέιτ Ουίνσλετ στον Τιτανικό
Το χέρι της Κέιτ Ουίνσλετ μέσα από την άμαξα όπου έχει... καταχωνιάσει τον έρωτά της για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον «Τιτανικό» έχει ήδη βρει θέση στα all-time classics των ερωτικών στιγμών του Χόλιγουντ.


Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς στο The Notebook
Μετά από 365 ερωτικά γράμματα και ένα καυτό φιλί κάτω υπό καλοκαιρινή βροχούλα, οι δυο τους έγιναν η επιτομή της σύγχρονης ρομαντικής ιστορίας. Το πάθος μάλιστα που επέδειξαν στα γυρίσματα δεν μπορούσε να είναι ψεύτικο καθώς ερωτεύτηκαν στ' αλήθεια!


Ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Κρίστεν Στιούαρτ στο Twilight
Γιατί είναι ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Κέιτι Στιούαρτ το πιο καυτό ζευγάρι στον πλανήτη αυτή τη στιγμή; Δεν είναι μόνο το καλοφτιαγμένο του μαλλί και η χλωμή ομορφιά της. Είναι το γεγονός ότι το πρώτο τους φιλί άργησε τόσο στο Twilight που κάθε κορίτσι στον πλανήτη το ανέμενε με πολύ... προσμονή!

Η Ναόμι Ουάτς και η Λόρα Έλενα Χάρινγκ στο Mulholland Drive
Η ξανθιά βόμβα που ακούει στο όνομα Ναόμι Ουάτς έρχεται κοντά με την μελαχρινή πρώην Miss USA σε μια ερωτική και συνάμα συναισθηματική σύζευξη που σε... απογειώνει!

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέλοπε Κρουζ στο Vicky Cristina Barcelona
Μια απ' τις πιο σκληρές «μάχες» των δυο φύλων επί της οθόνης εκτυλίσσεται μεταξύ του Χαβιέ Μπαρδέμ και της Πενέλοπε Κρουζ. Οι εκρήξεις πάθους και ζήλιας από μέρους της κάνουν την κάμερα του Γούντι Άλεν να... ταρακουνιέται!


Ο Χιθ Λέτζερ και ο Τζέικ Γκάιλενχαλ στο Brokeback Mountain
Όντως, πρόκειται για ομοφυλόφιλους καουμπόις. Ξεκολλήστε από αυτό. Η απαγορευμένη αυτή αγάπη γρήγορα εξελίσσεται σε μια εκ των πιο συγκλονιστικών ερωτικών ιστοριών του Χόλιγουντ καθώς ο Χιθ Λέτζερ και ο Τζέικ Γκάιλενχαλ εντάσσονται πλήρως στο πλαίσιο των απαιτήσεων των ρόλων τους...
Πηγή

1 comments:

Theodosia είπε...

Ήταν όλοι υπέροχοι!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan