Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ο «πατέρας» του Φετφατζίδη

Η σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του νεαρού άσου και του Βαλβέρδε
Σκληρή δουλειά και προσοχή σε κάθε του κίνηση ζήτησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει πάρει υπό την προστασία του τον νεαρό ποδοσφαιριστή και δε σταματά στιγμή να τον παροτρύνει και να του δίνει το κίνητρο να γίνεται όλο και καλύτερος....


«Αφοσιώσου στο ποδόσφαιρο, μη διαβάζεις εφημερίδες, μην ασχολείσαι με το τι γράφουν ή λένε για σένα. Και τα θετικά και τα αρνητικά σχόλια, αυτό που κάνουν συνήθως είναι να σε αποπροσανατολίζουν και να μην σου επιτρέπουν να είσαι συγκεντρωμένος. Είμαι ευχαριστημένος από εσένα και πρέπει να το έχει στο μυαλό σου», είπε ο Ισπανός τεχνικός, ζητώντας του παράλληλα να μην επηρεάζεται από οτιδήποτε.

«Σε υπολογίζω και πιστεύω πάρα πολύ σε εσένα, αλλά για να παίξεις μπάλα, πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο και σε τίποτε άλλο. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις την πορεία σου. Θα γίνεις μεγάλος παίκτης. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι μην επηρεάζεσαι από τους άλλους. Να είσαι προσγειωμένος και μακριά από ό,τι σε αποσπά από το ποδόσφαιρο», είπε ο Βαλβέδρε όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Γαύρος.


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan