Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

Το περπάτημα που τρελαίνει τους άντρες

Δεξί - αριστερό, δεξί - αριστερό... Όλες μας γνωρίζουμε πώς να περπατάμε σωστά. Παρ’ όλα αυτά ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Queen στον Καναδά προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω και έβαλαν κάποιους άντρες να βαθμολογήσουν διαφορετικούς γυναικείους βηματισμούς.


Τι ανακάλυψαν; Όλοι τους έλκονταν από ..
ένα συγκεκριμένο τρόπο βήματος, όπως δημοσιεύει το cosmopolitan.com.
Όπως υποστηρίζει η Hellen Fisher, ανθρωπολόγος και συγγραφέας του βιβλίου «Why him, Why her» καθ’ όλη τη διάρκεια της ανθρώπινης εξέλιξης οι γυναίκες έχουν αναπτύξει τρόπους για να τραβήξουν πάνω τους την πολυπόθητη αντρική προσοχή.

Το πιθανότερο είναι να έχετε ήδη παρατηρήσει τον συγκεκριμένο βηματισμό και μάλιστα να τον έχετε ασυνείδητα χρησιμοποιήσει χωρίς φυσικά να διακρίνετε τη δυναμική του. Το κεφάλι ψηλά, πίσω οι ώμοι και οι γοφοί εν δράσει! Τα χέρια σας κουνιούνται απαλά μπρος πίσω, οι γοφοί σας ταλαντεύονται δεξιά αριστερά, ενώ το βάρος σας στηρίζεται κυρίως στις φτέρνες.


Περπατώντας με τον τρόπο αυτό δεν σας κάνει να φαίνεστε μόνο sexy αλλά και με τεράστια αυτοπεποίθηση. Στέλνει το σήμα ότι διαθέτετε απόλυτο έλεγχο του σώματός σας και αυτό κάνει τους άντρες να υποθέτουν ότι ελέγχετε εξίσου και την ίδια σας τη ζωή.Πώς όμως προέκυψε ο συγκεκριμένος βηματισμός; Όπως υποστηρίζει ο Sharon Moalem, συγγραφέας του επιτυχημένου βιβλίου «How sex works», οι γυναίκες πρόγονοί μας τον υιοθέτησαν σε μία προσπάθεια να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των ανδρών ακόμη και στις λιγότερο γόνιμες περιόδους.


Εσείς λοιπόν δεν έχετε παρά να τον υιοθετήστε και να κλέψετε τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν πάτε!


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan