Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Θυμάστε...



Είναι διάσημοι, ταλαντούχοι και πάνω απ' όλα καταξιωμένοι στο χώρο τους. Έχουν όμως, όλοι τους κάτι κοινό... Ένα πολύ επιτυχημένο πέρασμα από το χώρο των διαφημίσεων...




--

Ο λόγος για τους Έλληνες σταρ που συμμετείχαν σε μερικά από τα πιο "ψαγμένα" διαφημιστικά σπότ των περασμένων χρόνων και όπως ήταν φυσικό άφησαν εποχή με τις κορυφαίες ατάκες τους. Τα λόγια τους έγιναν σλόγκαν και μέχρι και σήμερα θυμόμαστε χαρακτηριστικά τις διαφημίσεις τους

Για να θυμηθούμε όμως μερικές από τις πιο καλές στιγμές των Ελλήνων διασήμων, που άφησαν το στίγμα τους στη βιομηχανία της διαφήμισης.

Πρώτη και καλύτερη, η Ρούλα Κορομηλά, που με κοντό ξανθό μαλλί διαφημίζει γνωστό απορρυπαντικό ρούχων, συμβουλεύοντας τις νοικοκυρές να μην αγχώνονται με τους δύσκολους λεκέδες.

Το 1996 και ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Τσιβιλίκας διαφήμιζε γνωστή εταιρεία τυριών και άφησε εποχή με την φράση "Είναι πιο, πιο, πιο, πιο... Όλα εγώ θα σας τα λέω;"






Ένα εντυπωσιακό πέρασμα από τον χώρο των διαφημίσεων έκανε και ο γνωστός ηθοποιός Χάρρυ Κλύνν που τον είδαμε να τρώει φουντούνια και να το απολαμβάνει... "Γουστάρω φουντούνια γιατί έχουν διπλό διαφορικό, τραβάνε στην ανηφόρα, είναι οικονομικά... και αν ποτέ τα άλλαζα, πάλι φουντούνια θα έπαιρνα!"







Μια από τις πιο καλές διαφημίσεις που ίσως να μην θυμούνται πολλοί είναι αυτή του γνωστού μπασκετμπολίστα Νίκου Γκάλη. Ο Γκάλης διαφημίζει γνωστή εταιρεία με γάλα, γιατί "είναι αθλητής και προσέχει τη διατροφή του".





Τη μοναδική "σοκολάτα με ονοματεπώνυμο" διαφήμισε ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης... Η "Lila Pause" είναι η αγαπημένη του διάσημου Έλληνα ηθοποιού! Την θυμάσαι;








Η Λιάνα Κανέλη, σίγουρα άφησε εποχή διαφημίζοντας γνωστή εταιρεία κατεψυγμένων λαχανικών... Η γνωστή πολιτικός αναζητά τα πιο φρέσκα λαχανικά και γρήγορα τα ανακαλύπτει στο ψυγείο της.

Δες το video:






Ακόμη, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον γοητευτικό Νκο Κούρκουλο που μας δίνει συμβουλές για "λευκά και γερά δόντια", διαφημίζοντας γνωστή οδοντόκρεμα!




Tlife

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan