Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Επέστρεψε με αέρα νικητή

Με τον αέρα του νικητή επέστρεψε ο Παναθηναϊκός από την Αμερική. Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για τα κέρδη του «τριφυλλιού» από το υπερατλαντικό ταξίδι και τα φιλικά με Ίντερ και Μίλαν.

«Τα κέρδη νομίζω ότι είναι σημαντικά όταν παίζουμε κόντρα σε τέτοιες ομάδες που είναι στον ευρωπαϊκό χώρο δυνατές και τις οποίες υπάρχει περίπτωση να τις αντιμετωπίσεις και στο Τσάμπιονς Λιγκ.Το σημαντικότερο είναι πάνω από όλα ο χαρακτήρας που χτίζεις ως ομάδα. Η αυτοπεποίθηση που αποκτούν οι ποδοσφαιριστές. Το πρώτο είναι αυτό, αλλά να μην σταθούμε στα φιλικά παιχνίδια, αλλά γενικότερα στην προετοιμασία που έχουμε κάνει. Ήταν ένας καλός χρόνος αυτός. Δουλέψαμε καλά και πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο γιατί έχουμε ακόμα 20 μέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς», τόνισε αρχικά ο 45χρονος τεχνικός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους του Παναθηναϊκού:




--
«Οι προσδοκίες πάντα στον Παναθηναϊκό ήταν μεγάλες. Πρέπει να έχεις στόχους και με αυτό τον τρόπο πρέπει να ζούμε με την πίεση. Όποιος είναι σε αυτό το κλαμπ πρέπει να είναι μαθημένος να ζει με την πίεση». Οι εμφανίσεις του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ίντερ και τη Μίλαν δεν εξέπληξαν τον Έλληνα τεχνικό. «Φυσικά και περιμέναμε αυτές τις εμφανίσεις. Πάντα περιμένουμε. Στην ομάδα μας δεν έχει αλλάξει, κάτι έχουν προστεθεί δύο άτομα. Γνωρίζουμε ο ένας με τον άλλον. Δεν είναι κάτι που μπορεί να με εκπλήξει οι καλές εμφανίσεις στα φιλικά. Το θετικό είναι ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Ο Νίκος Νιόπλιας απέφυγε να απαντήσει για το αν θα γίνει ακόμη μια μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό: «Για τη μεταγραφική ενίσχυση δεν μπορώ να σας απαντήσω εγώ. Έχω δώσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού την έκθεση μου και αυτοί μπορούν να σας απαντήσουν πάνω σε αυτό».
totefteri

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan