Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Ετοιμασίες στον ΣΚΑΪ για Primera Division

Το Σάββατο 28 Αυγούστου ξεκινάει το ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, γνωστό ως Primera Division και ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται για τις μεταδόσεις των αγώνων. Το κανάλι του Νέου Φαλήρου θα μεταδίδει κάθε Σάββατο στις 23.00 το ματς της αγωνιστικής (τα υπόλοιπα ματς θα προβάλλονται από το Conn-X).






-- Ο ΣΚΑΪ ήδη ετοίμασε τρέιλερ το οποίο προβάλλεται μέσα από την τηλεόραση αλλά και το woop.gr και ενημερώνει τους τηλεθεατές για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μάλιστα στο τρέιλερ διάρκεια 2,5 λεπτών υπάρχουν στιγμιότυπα από το «El Classico» ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Το επόμενο στοίχημα του Conn-X με την Εθνική

To όλο σκηνικό που δημιουργήθηκε με το πρόβλημα του Conn-X να μην μπορεί να μεταδώσει τον αγώνα Μακάμπι - Ολυμπιακός σίγουρα προβλημάτισε τους ανθρώπους του ΟΤΕ και παράλληλα δημιούργησε και θέμα αξιοπιστίας.

Πλέον στον ΟΤΕ κοιτάνε την συνέχεια και επόμενο στοίχημα είναι το διεθνές φιλικό ματς της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο την Σερβία στις 11 Αυγούστου (21.30). Πρόκειται για ένα σημαντικό διεθνές (έστω φιλικό) τεστ και είναι το ντεμπούτο του Φερνάντο Σάντος στο πάγκο της Εθνικής.

Το «σεντόνι» στο MEGA

Όπως αναφέραμε από χθες το MEGA θα δείξει ζωντανά την Τρίτη (17/8) στις 21.45 τον αγώνα Ντιναμό Κιέβου - Άγιαξ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην εκπομπή Σούπερ Μπάλλα live που θα ξεκινήσει από τις 21.00, μετά το τέλος του αγώνα στο Κίεβο (23.45) θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε εκτεταμένα στιγμιότυπα από το ματς Ζενίτ-Οσέρ, αλλά και τα γκολ από τους αγώνες Ρόζενμποργκ-Κοπεγχάγη, Σπάρτα Πράγας-Ζίλινα και Γιούνγκ Μπόις-Τότεναμ.


cosmo

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan