Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ξαναβάζουν τα τασάκια στα τραπέζια οι εστιάτορες

Οι εστιάτορες δηλώνουν ότι από την Κυριακή 17 Οκτωβρίου θα τοποθετήσουν και πάλι τα σταχτοδοχεία στα τραπέζια, επικαλούμενοι τη δραματική πτώση του τζίρου που αντιμετωπίζουν τα καταστήματα εστίασης με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.
«Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην χρονική περίοδο που πάει να εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος. Σε μια περίοδο που οι τζίροι των μαγαζιών έχουν αγγίξει και έχουν ξεπεράσει το 50%, δεν μπορεί να σε υποχρεώσει κανένας να εφαρμόσεις έναν αντικαπνιστικό νόμο, ο οποίος με δεδομένα τα στοιχεία που έχουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είχε μείωση του τζίρου 25%. Αν στα 50 προσθέσουμε και τα 25 έχουμε τελειώσει», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Γιάννης Τσάκος.

«Θα βάλουμε τα τασάκια σε όλα τα τραπέζια. Ξέρουμε ότι μπορούν να μας κλείσουν, ούτως ή άλλως θα κλείσουμε, γι’ αυτό θέλουμε να τους δώσουμε τα κλειδιά να πληρώνουν τα ενοίκια, τη ΔΕΗ, το ΦΠΑ, τους δήμους, τα πάντα. Να δούμε και τι θα κάνουν με τους 400.000 εργαζομένους στο χώρο εστίασης. Από τη Δευτέρα εδώ είμαστε και περιμένουμε να έρθουν να τους δώσουμε τα κλειδιά».

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan