Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Σκότωσε τα παιδιά του επειδή τον έπιασε βήχας!

Στο τέλος της έφτασε μια σοκαριστική υπόθεση στην Αυστραλία έφτασε στο τέλος της με την ισόβια καταδίκη του Ρόμπερτ Φάρκουασον για τον θάνατο των τριών παιδιών του (Τζέι 10 ετών, Τάϊλερ 7 ετών και Μπέιλι 2 ετών).

Τα παιδιά... επέβαιναν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος για να τα επιστρέψει στην πρώην σύζυγό του όταν ξαφνικά το όχημά του έπεσε σε λίμνη που βρισκόταν παραπλεύρως δρόμου, με αποτέλεσμα να πνιγούν και τα τρία παιδιά, αν και ο ίδιος βγήκε ζωντανός από το όχημα.

Ο Ρόμπερτ Φάρκουασον ισχυριζόταν πως είναι αθώος και ότι το ατύχημα προκλήθηκε όταν έπαθε κρίση… βήχα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Ωστόσο, δεν έδειξε να πείθει τους δικαστές και είχε καταδικαστεί και πρωτοδίκως σε τρεις ισόβια.

Αρχικά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 200.000 δολαρίων, καθώς είχε προσφύγει κατά της απόφασης στο Εφετείο. Σύμφωνα όμως και με την ετυμηγορία του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Όπως αποδείχθηκε, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του, η οποία τον χώρισε και είχε κερδίσει την επιμέλειά τους...


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan