Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Λάζαρος Παπαδόπουλος: "Να διαλυθεί το σύμπαν"

«Λένε πως για να γεννηθεί το σύμπαν πρέπει πρώτα να διαλυθεί. Ισως ήρθε η στιγμή να διαλυθεί αυτό το πρωτάθλημα για να ‘γεννηθεί’ ένα νέο, καλύτερο για το οποίο θα είμαστε περήφανοι όλοι και θα αποτελέσει παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές. Τόσα χρόνια είχαμε αφήσει την κατάσταση στον αυτόματο πιλότο και δεν γινόταν τίποτα. Ηρθε η ώρα να ευαισθητοποιηθούν όλοι».

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ ξεκαθάρισε ότι δεν ουσιαστικά δεν πρόκειται για απεργία, αλλά για… «Αρση της αναστολής που είχαμε δώσει πριν από ένα χρόνο. Τότε είχαν δεσμευτεί οι αρμόδιοι και μέσω επίσημων ανακοινώσεων ότι τα προβλήματα θα λυθούν σε τρεις μήνες, αλλά δεν έγινε τίποτα. Είμαστε λοιπόν στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την άρση της αναστολής. Θα συνεχίσουμε την απεργία μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας. Θέλουμε πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Πέρυσι στην απεργία μας είπαν πως σε τρεις μήνες θα έχει διευθετηθεί το θέμα. Δεν ξαναπαίξουμε σε αυτό το τρικ, ας παίξουμε μπάσκετ του χρόνου».....


Ερωτηθείς μήπως με την κίνησή τους αυτή οι παίκτες «βουλιάζουν» ακόμη περισσότερο το ελληνικό μπάσκετ, απάντησε: «Το μπάσκετ στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Εχει πεθάνει. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται πρωταθλήματα με μισές ομάδες, ανασφάλιστους και απλήρωτους παίκτες. Ένα τέτοιο πρωτάθλημα μόνο κακό μπορεί να μας κάνει. Πρέπει να ξυπνήσουμε πριν να είναι αργά».

Για το ενδεχόμενο κάποιοι παίκτες να αντιμετωπίσουν ακόμη και βιοποριστικό πρόβλημα, σχολίασε: «Ναι το ξέρουμε. Το έχουμε συζητήσει. Ολοι όμως είναι διατεθειμένοι να θυσιαστούν για ένα καλύτερο μέλλον».

Οσον αφορά στην στάση των παικτών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού η πλειοψηφία των οποίων τάχθηκε κατά της απεργίας, είπε: «Και αυτοί θα ακολουθήσουν την απεργία. Δεν πρόκειται να την σπάσουν. Είμαστε ενωμένοι σα γροθιά. Τώρα πρέπει να ενωθούμε και με τους παράγοντες σε ένα στρατόπεδο για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα».

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan