Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Γελοία μέσα "ενημέρωσης"


Είδατε ειδήσεις στο κανάλι του ΔΝΤ; Το MEGA.
Λίγο πολύ, Τρέμη και κυρίως Καψής, μας είπαν ότι οι συμβασιούχοι της Ακρόπολης, που είναι απλήρωτοι κάτι αιώνες και τους σάπισαν στο ξύλο σήμερα, είναι κωλόπαιδα, που ευθύνονται για την άνοδο των SPREADS, το δημόσιο χρέος, την αύξηση κρουσμάτων καρκίνου, το λιώσιμο των πάγων και τη λέπρα στη Σπιναλόγκα.


Τους παρέδωσαν στην κοινή γνώμη, ως αλήτες που κρατούν κλειστό το τεράστιο αυτό μνημείο της ανθρωπότητας, κλπ.κλπ.κλπ.


Εμείς όμως θυμηθήκαμε ότι ανάλογες κινητοποιήσεις έκαναν οι ίδιοι άνθρωποι, με τα ίδια αιτήματα και τα ίδια προβλήματα και επί πρωθυπουργίας του (φταίει ο) Καραμανλή και Υπουργίας Σαμαρά (5-11/3/2009).


Τότε, τα ΜΜ"Ε' ιδιοκτησίας των ίδιων εργολάβων της ενημέρωσης και οι ίδιοι δημοσιογράφοι, έβλεπαν ότι οι "αλήτες" ήταν από την πλευρά της κυβέρνησης, που... δεν πληρώνει τους καημένους τους εργαζόμενους, τους εμπαίζει, ότι η Ν.Δ. είναι ένα απάνθρωπο καθεστώς, που αφήνει απλήρωτους τους συμβασιούχους και όλοι ήταν στο πλευρό των τίμιων αγωνιστών, που διεκδικούν το δικαίωμά τους στη ζωή και το κατοχυρωμένο συνταγματικά δικαίωμα στη δουλειά. (κλικ στην φωτό για να διαβάσετε τι γράφανε τότε)
Α, ρε Καραμανλή, πράγματι εσύ φταις για όλα!
Πού δεν μάζεψες όλο αυτό το συνονθύλευμα των αλητών της ενημέρωσης, να τους βάλεις ένα πανί με νέφτι στον κώλο, δυο κλωτσιές και να τους στείλεις στο διάολο, μπας και ησυχάσει ο τόπος από αυτή τη σαπίλα των ΜΜΕ της διαπλοκής.
apneagr.blogspot.com 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan