Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Κίνδυνος αναβολής στο Εργοτέλης – Ολυμπιακός

Σε κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος στο Παγκρήτιο που έχει “κρατήσει” νερό λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης στο Ηράκλειο της Κρήτης. Στις 16:15 θα ελέγξει το γήπεδο ο διαιτητής για να αποφασίσει την διεξαγωγή ή την αναβολή του...

 Με 8.000 κόσμο κόντρα στην παράδοση

Από νωρίς στο Ηράκλειο, το Σάββατο βρέχει καταρρακτωδώς, γεγονός που δεν αποκλείεται να επηρεάσει την τύχη του αγώνα Εργοτέλης – Ολυμπιακός ο οποίος είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 17:15.
Οι άνθρωποι του Εργοτέλη έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους πως έτσι όπως είναι το γήπεδο ο αγώνας δεν μπορεί να ξεκινήσει αλλά όλα θα κριθούν στις 16:15 όταν ο διαιτητής θα ελέγξει τον αγωνιστικό χώρο στο Παγκρήτιο.
Αν τελικά αποφασιστεί η αναβολή της αναμέτρησης, θα προκαλέσει πρόβλημα σε ολόκληρο το πρόγραμμα αφού ο κανονισμός αναφέρει πως πρέπει να γίνει την επόμενη μέρα, την ίδια ώρα. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αφού την Κυριακή διεξάγονται οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Πρόβλημα υπάρχει επίσης και για να οριστεί ο αγώνας την Δευτέρα καθώς ο Ολυμπιακός έχει πέντε διεθνείς οι οποίοι πρέπει να ενσωματωθούν στις εθνικές ομάδες.
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan