Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Το νέο «όπλο» του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου

Την υπόσχεση που είχε δώσει στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, όταν ο τελευταίος υπέγραφε στις 21 Ιουνίου 2008 το 4ετές συμβόλαιό του με το «τριφύλλι», εκπλήρωσε (και με το παραπάνω) την περασμένη Τρίτη ο Νικόλας Πατέρας, κάνοντας δώρο στον 24χρονο μεσοεπιθετικό ένα εντυπωσιακό καταπράσινο Ford Focus RS. Στο πρώτο καλοκαίρι της πολυμετοχικότητας, όταν ο Παναθηναϊκός «έκλεψε» από τον Ολυμπιακό το πιο «hot» όνομα της ελληνικής αγοράς, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» είχε φιλοξενήσει τον Χριστοδουλόπουλο στο κότερό του, ολοκληρώνοντας το μεγάλο deal. Εκεί, γνωρίζοντας την τρέλα του Λάζου για τα αυτοκίνητα, ο Πατέρας δεσμεύτηκε στον άσο του Παναθηναϊκού πως, όταν θα καθιερωνόταν στην ενδεκάδα των «πράσινων» και θα έδειχνε την αξία του, θα του δώριζε ένα σπορ αμάξι. ..

Όπερ κι εγένετο λοιπόν! Μετά το εντυπωσιακό come back του «Χριστοδουλό» τον τελευταίο μήνα με τη φανέλα του «τριφυλλιού» (και τις σπουδαίες εμφανίσεις του στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Ατρόμητο), ο Ελληνας μεσοεπιθετικός είδε την Τρίτη να τον περιμένει στην Παιανία με το κλειδί στη μηχανή το δώρο του Πατέρα. Ενα Ford Focus RS (Rallye Sport) 305 ίππων, με τελική 260 km/h κι επιτάχυνση 100 km/h σε 5,9 δευτερόλεπτα, αξίας 38.500 ευρώ!
Ο Χριστοδουλόπουλος ξετρελάθηκε και έσπευσε αμέσως να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού για να τον ευχαριστήσει. Ο τελευταίος, που δεν έκρυψε ποτέ το πόσο πιστεύει στον Λάζο, του ζήτησε να είναι προσεκτικός οδηγός, να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και να δικαιώσει όλους όσοι τον εμπιστεύτηκαν πριν από τρία καλοκαίρια.
Από την Τρίτη, λοιπόν, ο Χριστοδουλόπουλος άφησε πλέον λίγο στην άκρη το Audi Q7 που είχε αγοράσει από τους τελευταίους μήνες της θητείας του στον ΠΑΟΚ (και λανθασμένα είχε γραφτεί το καλοκαίρι 2008 πως του το είχε δωρίσει ο Πατέρας) και κυκλοφορεί περιχαρής με το νέο του σπορ αυτοκίνητο. 
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan