Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

«Ασπρόμαυρο» πάθος για νίκη


«Ασπρόμαυρο» πάθος για νίκη
Με αρκετές απουσίες παικτών, αλλά με πίστη για θετική έκβαση του αγώνα με την ΑΕΚ, που θα τον οδηγήσει στην τρίτη θέση της κατηγορίας, Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την «Ένωση» (19:30, NS1).
Τα αρκετά προβλήματα με παίκτες του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στα… πιτς (Λίνο, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Ίβιτς και Κοντρέρας) δεν αποτελούν εχέγγυο «αποτυχίας» για τον «Δικέφαλο του Βορρά».
Στο αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ  στην Τούμπα, οι Θεσσαλονικείς θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο με την πολύ καλή ψυχολογία που διαθέτουν από τις τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και τις πέντε σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Μάκη Χάβου ψάχνει την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι έπειτα από τις δύο ήττες με Άρη (0-1) και Παναθηναϊκό (1-0) και ευελπιστεί πως θα την πετύχει απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο της ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ.

Νίκη… για τρίτη θέση!

Με νίκη απόψε στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ… πιάνει την Τρίτη θέση της Σούπερ Λιγκ και κατεβαίνει στο Φάληρο και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό με την κατάλληλη ψυχολογική ώθηση.
Στα της ενδεκάδας ο Χάβος σκέφτεται να παρατάξει τους «Ασπρόμαυρους» με το κλασσικό και καθιερωμένο πλέον 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κρέσιτς, ενώ η τετράδα της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Μπουσαιντί, Μαλεζά, Τσιρίλο και Σακελλαρίου.
Στα χαφ θα βρίσκονται οι Βιτόλο και Γκαρσία, ενώ στις πτέρυγες θα είναι οι Ελ Ζαρ και Βιειρίνια. Μπροστά από το κεντρικό δίδυμο θα είναι ο Φωτάκης ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan