Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Η Τζούλια Αλεξανδράτου παντρεύεται γνωστό επιχειρηματία

Happy end θα έχει το love story της Τζούλιας Αλεξανδράτου με γνωστό επιχειρηματία.

Ο τυχερός άντρας που έκλεψε την καρδιά της Τζούλιας είναι ο επιχειρηματίας Χρήστος Κουτάλας και ο γάμος θα γίνει στη Γλυφάδα, στον καθεδρικό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 20:00 το βράδυ!


Η είδηση έσκασε σαν βόμβα, αλλά είναι γεγονός! Η Τζούλια Αλεξανδράτου ντύνεται νυφούλα και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της, επισφραγίζοντας με happy end το love story της με γνωστό και επιτυχημένο επιχειρηματία.

Ο τυχερός άντρας που έκλεψε την καρδιά της Τζούλιας είναι ο επιχειρηματίας...
Χρήστος Κουτάλας και ο γάμος θα γίνει στη Γλυφάδα, στον καθεδρικό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 8.00 το βράδυ.

Οι καμπάνες της χαράς θα σημάνουν σύντομα για την Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς η σέξι ντίβα της ελληνικής showbiz ετοιμάζεται για την πρόβα νυφικού. Η ξανθιά «πριγκίπισσα» βρήκε τον «ιππότη» της και μαζί του θα πραγματοποιήσει ένα μεγάλο όνειρό της, καθώς θα ανταλλάξει με τον λατρεμένο της Χρήστο όρκους αιώνιας αγάπης. Κουμπάρος θα είναι ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Τίμης Παρίσης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα σχεδιάσει και θα ράψει το νυφικό της μελλόνυμφης Τζούλιας.

Είναι σίγουρο πως ο γάμος θα κινητοποιήσει τα media, όμως η ερωτευμένη Τζούλια δεν φαίνεται να «μασάει»... Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», το concept της γαμήλιας τελετής -όπως το ονειρεύεται η Τζούλια- είναι να φτάσει στην εκκλησία με λευκή οκτάμετρη λιμουζίνα που θα νοικιάσει.

Οταν βγει από το χλιδάτο αυτοκίνητο, θα τη συνοδεύουν τέσσερα παρανυφάκια. Η σέξι ξανθιά θα πατήσει το κατακόκκινο χαλί που θα οδηγεί στη εκκλησία και μετά ο αγαπημένος της θα τη συνοδεύσει μέχρι την είσοδο του ανθοστολισμένου ναού.

Οι πρώτες πληροφορίες για το νυφικό που θα επιθυμούσε να φορέσει η μελλόνυμφη αφορούν το χρώμα και την ουρά. Η Τζούλια το θέλει σε χρώμα ροζ, σε στενή γραμμή, με πολλά μέτρα ουρά. Η λίστα των προσκεκλημένων στο μυστήριο δεν θα είναι μεγάλη. Πέρα των οικογενειών θα παρίστανται συγγενείς και φίλοι του ζεύγους και, φυσικά, του κουμπάρου. Η Τζούλια δεν θέλει οι προσκεκλημένοι να υπερβαίνουν τα διακόσια άτομα. Μετά την τελετή το ζευγάρι θα δεξιωθεί τους προσκεκλημένους του σε μεγάλο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Η Τζούλια, που σε ηλικία μόλις 16 ετών κέρδισε τον τίτλο Miss Young στα καλλιστεία του ANT1 και εξελέγη αναπληρωματική Σταρ Ελλάς το 2006, πέρασε διά πυρός και σιδήρου από συντηρητικούς κύκλους όταν πρωταγωνίστησε σε ροζ ταινία. Ομως, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Η Τζούλια βρήκε τον άνθρωπό της και είναι αποφασισμένη να ζήσει το απόλυτο όνειρο της αγάπης... Της δικής της αγάπης!


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan