Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Εκανε γυμνισμό... με την 8χρονη κόρη της!

Πρώτο θέμα συζήτησης έχει γίνει σε κοσμικούς κύκλους της Πάτρας, η ενέργεια μίας γνωστής Πατρινής - μητέρας ενός κοριτσιού, να μεταβεί μαζί με την 8χρονη κόρη σε κοσμικό νησί του Αιγαίου και να κάνει... γυμνισμό!
Το περιστατικό διαδόθηκε... μέσα από την οικογένεια, και μπορεί αρχικά να ειπώθηκε σε στιλ... πλάκας (ή για να υπερηφανευτεί για το κατόρθωμά της), αλλά από εκεί και πέρα τα πράγματα «σοβάρεψαν»! Και πλέον ακόμη και οι φίλες της σχολιάζουν με αρνητικούς χαρακτηρισμούς την ενέργειά της...


--

Η γνωστή Πατρινιά φαίνεται πως ήθελε να γνωρίσει... τους γυμνιστές στο νησί που έκανε διακοπές (μαζί με το σύζυγό της) και ένα πρωί που ο άνδρας της δεν είχε όρεξη για... βουτιές, πήρε την κόρη τους και πήγαν στην «επίμαχη» παραλία! Η μαμά... έβγαλε τα ρούχα της, έμεινε με την περιβολή... της Εύας και, βέβαια, το ίδιο έπραξε και για το κοριτσάκι της! Το οποίο όμως... έφριξε από το θέαμα και άρχισε να διαμαρτύρεται! Στην αρχή -όπως μάθαμε- είχε «μουτρώσει» και δεν μιλούσε, αργότερα όμως, βλέποντας συνεχώς μπροστά της την «παρέλαση» των γυμνών ανδρών άρχισε να διαμαρτύρεται. Η μητέρα της στην αρχή προσπαθούσε να την καθησυχάσει, αλλά όσο τα λεπτά κυλούσαν και το κοριτσάκι αντιδρούσε, η κατάσταση γινόταν και για εκείνη εκνευριστική και αποφάσισε να φύγουν!


Μένουν σε «χάι» συνοικία της πόλης

Η οικογένεια μένει σε «χάι» συνοικία της Πάτρας και μάλιστα μαθαίνουμε πως στο σπίτι... έχουν και νταντά για το παιδί τους! Όμως τι να την κάνεις την νταντά, από την στιγμή που η μαμά θέλοντας ως φαίνεται να αποδείξει στον εαυτό της πόσο απελευθερωμένη είναι... τα έβγαλε όλα στην παραλία, ξεγύμνωσε και το κοριτσάκι της και του προσέφερε live τσόντα... με πρωταγωνιστές τους γυμνούς άνδρες της παραλίας.
Η γνωστή παιδοψυχολόγος Βιολέττα Σιγάλα δήλωσε στην εφημερίδα «Κόσμος» της πάτρας πως το κοριτσάκι δεν θα είχε ενοχληθεί, αν μέσα στην οικογένεια υπήρχε η συγκεκριμένη φιλοσοφία του γυμνισμού και του γυμνού σώματος. Όμως μάλλον «το έριξαν στα βαθειά» γι' αυτό και αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο. «Είναι πάντως μία καλή ευκαιρία να του μιλήσουν για το ανδρικό σώμα και τις διαφορές του σε σχέση με το γυναικείο», κατέληξε η κ. Σιγάλα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan