Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Τα κουτσομπολιά του φετινού καλοκαιριού


Ένα πάρτι στο θωρηκτό Αβέρωφ

Ένα πάρτι, μα τι πάρτι! Η δεξίωση γάμου, του ζευγαριού Χρουσαλά- Πατίστα έγινε σ' ένα ιστορικό μνημείο και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις ακόμα και παραιτήσεις αξιωματικών. Ενώ κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με τα μοντέλα να χορεύουν τσιφτετέλι, πάνω στο κατάστρωμα του πλοίου. Παρόλα αυτά το ζεύγος, δεν πτοήθηκε και συνέχισε τις καλοκαιρινές του διακοπές αλλά και το χτίσιμο της βίλλας του στα Βόρεια προάστια...

Ο Αντώνης Ρέμος και ο νέος του έρωτας

Φανερά ανανεωμένος, παρόλα τα προβλήματα, που αντιμετώπισε με την ομάδα του Ηρακλή, ο Αντώνης Ρέμος δηλώνει και πάλι ερωτευμένος αυτή την φορά με την Υβόννη Μπόσνιακ, από την Κροατία. Πέντε χρόνια μετά τον οριστικό χωρισμό του με την Ζέτα Μακρυπούλια, εμφανίστηκε πρώτη φορά δημόσια με τη συνοδό του και όπως λέγεται της έκανε ακόμα και πρόταση γάμου, σε μια συναυλία του στην Ρόδο.

Η σχέση Μπορδούμη- Μποφίλιου

Είδαμε φωτογραφίες, ακούσαμε πολλά σχόλια, αλλά οι δύο τους δεν το επιβεβαίωσαν ποτέ. Πάντως αν τυχόν ισχύει, τους ευχόμαστε τα καλύτερα!

Οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Πανταζόπουλο

Ο κόσμος το' χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι! Ο λόγος φυσικά για την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο που ναι μεν δε λένε κουβέντα για τη σχέση τους, ακόμα κι όταν ο τηλεοπτικός φακός τους πιάνει στα πράσα, αλλά όλο και πιο συχνά εμφανίζονται μαζί. Αυτό το καλοκαίρι κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Άνδρο, αλλά ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας τη στιγμή που ψώνιζαν μπαχαρικά.

Ο χωρισμός και η επανασύνδεση

Ο λόγος για την Έλενα Ράπτη και τον δικηγόρο Γιάννη Μαρακάκη. Πριν δύο μήνες στον γάμο του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίη Σκορδά, οι δύο τους έσκασαν μύτη ξεχωριστά. Όλοι θυμούνται βέβαια την γκάφα του γνωστού δικηγόρου που φτάνοντας πρώτος ανέφερε πως η Έλενα δεν προλαβαίνει να έρθει στο μυστήριο αλλά τσουπ μετά από μισή ωρίτσα, εμφανίστηκε και η Ράπτη και δεν μπορούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Τότε, οι κακές οι γλώσσες είχαν μιλήσει για την απόσταση και τις αυξημένες υποχρεώσεις που χώρισαν το ζευγάρι.

Έλα όμως που οι δυο τους, μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν. Έτσι, πριν μια εβδομάδα, έκαναν κοινή εμφάνιση σε γνωστό γυμναστήριο στη Βάρη. Όσοι είδαν την βουλευτή και τον δικηγόρο, μιλούν για αναβίωση του έρωτα! Σου λέει, τον μάγεψε τον Γιάννη η Έλενα με το καυτό της σορτς και δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της.

Τίτλοι τέλους!

Μετά από 5μιση χρόνια σχέσης και ενώ εκείνη βρίσκεται σε περιοδεία ο Γρηγόρης Πετράκος και η Τάμπτα αποφάσισαν να χωρίσουν.

«Η απόφαση αυτή πάρθηκε ξαφνικά την περασμένη εβδομάδα και ήταν επίπονη και για τους δυο» λέει φίλος του ζευγαριού. «Στην αρχή δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Εκείνοι είχαν όμως συνειδητοποιήσει από καιρό ότι ο δεσμός τους είχε ολοκληρώσει τον κύκλο του».

Προς το παρόν κανείς από τους δύο δεν επιθυμεί να μιλήσει δημόσια για τον χωρισμό ,αλλά όποιοι τους γνωρίζουν καλά στοιχηματίζουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να εκφραστεί ποτέ αρνητικά ο ένας για τον άλλον

Η περιπέτεια της Άτζυ Σαμίου

Ακόμα προσπαθεί, να συνέλθει από την ερωτική περιπέτεια που είχε η Άντζυ Σαμίου η οποία μιλά για ακόμα μία φορά για τον άντρα που επρόκειτο να παντρευτεί αλλά και για έναν γάμο που δεν θα γίνει ποτέ. «Δέχθηκα να μιλήσω για κάτι τόσο προσωπικό, μόνο και μόνο για να αποτρέψω και άλλες γυναίκες από λάθη και να τις ωθήσω να είναι πιο υποψιασμένες» δηλώνει η ίδια, μουδιασμένη ακόμα από όλα όσα έχουν συμβεί. Η ίδια μιλά για την περιπέτειά της στην εφημερίδα « Real news» : «Τον γνώρισα στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Μετά τον θάνατο του πατέρα μου, είχα κλειστεί πολύ στον εαυτό μου και προσπαθούσα να ανασυγκροτηθώ . Η γνωριμία έγινε από τον άλλοτε καλό της φίλο και πόνεσα πολύ, ήταν δύσκολο για μένα, πίστεψα σε αυτόν. Δεν ήθελα, ούτε θέλω να τον ξαναδώ».

Το topless της Παπουτσάκη

Σε μια από τις πιο ήσυχες παραλίες της Πάφου και συγκεκριμένα της περιοχής Γεροσκήπου, αποφάσισε να εμφανιστεί topless η γοητευτική ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη σε πρόσφατες διακοπές της στο νησί της Αφροδίτης. Μαζί με μια φίλη της επέλεξαν την συγκεκριμένη παραλία που βρισκόταν κοντά στο ξενοδοχείο που διέμεναν για να κάνουν το μπάνιο τους μιας και σχεδόν δεν υπήρχαν καθόλου Κύπριοι αλλά μόνο ξένοι τουρίστες. Η Κατερίνα αφού τσέκαρε την περιοχή ,έβγαλε το από πάνω από το μπικίνι της με τους λιγοστούς Κύπριους που βρίσκονταν εκεί, διακριτικά να καρφώνουν τα μάτια τους επάνω της και να γίνεται αμέσως το πρώτο θέμα συζήτησης. Ο φωτογραφικός φακός, όπως καταλάβατε πήρε φωτιά.


www.cosmo.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan