Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Συνελήφθη παίκτης της Άρσεναλ για καυγά


Στην αστυνομία οδηγήθηκε Άγγλος ποδοσφαιριστής ο οποίος φέρεται έμπλεξε σε καυγά με αποτέλεσμα το σπάσιμο του ώμου μιας γυναίκας και εκδορές στο πρόσωπο του φίλου της.Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη όταν ο 18χρονος Jack Wilshere, μέσος της Άρσεναλ, έβγαινε έξω από κλαμπ της Αγγλίας μαζί με τρεις φίλους του και συνεπλάκη με μια παρέα αποτελούμενη από τρεις άνδρες και μια γυναίκα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο διαπληκτισμός έγινε έξω από τα γραφεία της εφημερίδας και καταγράφτηκε από κάμερες κλειστού κυκλώματος, αργά το βράδυ της Κυριακής (29/8)...

Ο ώμος της γυναίκας έσπασε όταν έπεσε κάτω κατά τη διάρκεια του τσακωμού ενώ ο σύντροφός της χτυπήθηκε στο πρόσωπο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις για να χωρίσουν τις δύο ομάδες με τους αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για κατάσταση χάους.

"Ήταν ένα χάος. Χτυπούσαν βίαια ο ένας τον άλλον. Μια κοπέλα ούρλιαζε στο πάτωμα και από το κλαμπ βγήκαν και άλλες να δουν τι συμβαίνει. Προσπαθήσαμε να τους χωρίσουμε όμως ήταν πολύ δύσκολο. Είχε απίστευτη φασαρία και ένας άνδρας είχε αίματα στη μύτη και το στόμα, η αστυνομία ήρθε μετά από πέντε λεπτά και προχώρησε σε συλλήψεις", είπε αυτόπτης μάρτυρας στην Daily Mail.

Η εφημερίδα προσθέτει πως ο ποδοσφαιριστής προσπάθησε να σταματήσει τον τσακωμό και συνελήφθησαν όταν μπήκαν σε ένα ταξί για να φύγουν.

"Η αστυνομία ξεκαθάρισε πως είναι σημαντικός μάρτυρας του περιστατικού και ήθελε να κατευνάσει τα πνεύματα. Δεν είναι πιθανό να αντιμετωπίσει κατηγορίες", είπε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή.

www.cosmo.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan