Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ο ΑΕΤΟΣ ΆΓΓΙΞΕ ΤΗΝ ΓΗ...

Είμαστε ανοιχτοί σε όσα posts θέλετε να στείλετε και να δημοσιεύσουμε Δεν αναφέρομαι μόνο στον κο Μακρυγιάννη αλλά και σε όλους τους αναγνώστες μας... (oichalia@gmail.com)

Την Κυριακή κατέληξε και ο δεύτερος πιλότος μας Ιωσήφ Αναστασάκης μετά από άνιση μάχη που είχε με τον θάνατο. Ήταν και αυτός ένας από τους δημόσιους υπαλλήλους που δεν είχαν εθνική συνείδηση κατά παλαιότερη δήλωση του αξιότιμου κ. Βενιζέλου Ευαγγέλου υπουργού Αμύνης...


--
Είναι απορίας άξιο και ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω το μίσος που έχουν ορισμένοι πολιτικοί άνδρες και γυναίκες εναντίον των Ελλήνων Αξιωματικών.
Σκοτώθηκε ο Σήφης και έκλαψε και ο Ψηλορείτης που έχασε τον αετό του τον καθημερινό επισκέπτη στο οροπέδιο του Ομαλού που τα λέγανε όπως τα λένε τα αερικά και οι δροσουλίτες, όταν οΣήφης πετούσε δίπλα του, πλάι στον ίσκιο του .

Έφυγε το Σηφάκι πέταξε για πάντα στην κοιλάδα του ουρανού μαζί με τον Τάσο ,τον Ανδρέα, τον Ηλιάκη και τόσους ¨άλλους.

Μείναμε εμείς να τους θυμόμαστε να τα λέμε και να ευχόμαστε καλή ν αντάμωση !!
Ευτύχησα να υπηρετήσω 22 χρόνια στα ""ΧΩΚ"" ειδική αντιαεροπορική μονάδα του Στρατού μας και να έχω καθημερινή συνεργασία με τα αετόπουλα τα παιδιά των 25,30,35 χρονών αυτοί είναι οι Πιλότοι μας συνηθισμένοι άνθρωποι στην γη ήρωες στον αέρα .
Μετράω νεκρούς και τελειωμό δεν έχουν, μετράω μνήματα και μετράω μόνο φίλους .
Ακόμη και σήμερα δεν μπορώ να ξεπεράσω τον χαμό συναδέλφων που τους (έβλεπα ) στο RADAR και λέγαμε στον ασύρματο .
Τώρα τι θα πούμε στην γυναίκα του στο αγέννητο παιδί του πως ο πατέρας του ήταν ένας ήρωας που έφυγε και τον παράτησε ;
Αυτοί οι πολιτικοί άνδρες που τους έλεγαν ότι παίρνουν πολλά και πρέπει να φορολογήσουν το πτητικό επίδομα τι θα πουν τώρα στην χήρα του πως πρέπει να επιστρέψει τον μισθό να αδειάσει το σπίτι που μένει και να πάρει τους δρόμους τώρα που ο Σήφης δεν είναι στην ζωή ;
Μετά τα στεφάνια τις κάμερες τις παράτες μένει η ζωή και το αγέννητο παιδί του Σήφη.
Χρειάζεται την στοργή της πολιτείας που έβγαλε το μίσος της όταν ο Σήφης ήταν ζωντανός ας ελπίσουμε τώρα που χάθηκε να δείξει συμπόνια στο ορφανό και στην χήρα.

Κ.Πρωθυπουργέ δεν πειράζει μην πάρετε 20 συμβούλους στο γραφείο σας πάρτε 15.

Υπάρχουν ξέρετε εδώ και σαράντα ημέρες τέσσερις συνάδελφοι που δεν γύρισαν στα σπίτια τους ,κάντε οικονομία από εμάς τους αποστράτους και δώστε στα παιδιά τους την αξιοπρέπεια που τους πρέπει για θυμούνται τον πατέρα τους και να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους χωρίς τον Προστάτης τους.

Εμείς είμαστε ακόμη ζωντανοί!
(ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ )

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Αν. Αξιωματικός ε.α
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan