Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Λουίς Γκαρσία, ο Χρήστος Κωστής της Ισπανίας


Μεταγραφικά... διάνα έκανε ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Λουίς Γκαρσία. Πέρα από τους αριθμούς που δείχνουν καθαρά ότι έχει να... ματώσει τα δίχτυα για περίπου μία διετία, υπάρχουν και οι πληροφορίες. Ποιες πληροφορίες; Αυτές που είχε ο Ολυμπιακός πριν από μία τριετία, όταν του είχαν προταθεί πακέτο οι Ρέγιες (της Ατλέτικο Μαδρίτης) και ο ποδοσφαιριστής που παρουσίασε την Δευτέρα ο Παναθηναϊκός.

Για τον Ρέγιες η φράση που τον ακολουθούσε κατά τους Ισπανούς ήταν: «every night dashing and fucking», δηλαδή σε ελεύθερη απόδοση στα ελληνικά «τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτυα». Για τον δε Γκαρσία έλεγαν: «A former player» δηλαδή, «πρώην ποδοσφαιριστής».

Ο Γκαρσία θυμίζει τον δικό μας τον Χρήστο Κωστή Ένας πλάγιος, περιφερειακός επιθετικός με καταπληκτική ντρίπλα που τρέλενε τον αντίπαλο. Στην Λίβερπουλ έκανε μερικά φανταστικά παιχνίδια. Μετά, όμως, τον πλάκωσαν οι τραυματισμοί και ποτέ δεν επανήλθε. Κάθε χρονιά και χειρότερος, κάθε χρονιά και σε χειρότερη ομάδα στην Ισπανία. Τώρα τον πήρε στον Παναθηναϊκοί και οι παλιοί που βρίσκονται στον Ολυμπιακό, διότι οι νέοι διοκούντες δεν τον ξέρουν, γελάνε.
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan