Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Οι καμπύλες παίρνουν εκδίκηση


Τον περασμένο Οκτώβριο, ο οίκος μόδας Ralph Lauren απέλυσε ένα από τα διασημότερα μοντέλα του, τη Φιλίππα Χάμιλτον. Ο λόγος; Είχε γίνει πολύ… βαριά, αν και οι αναλογίες της έλεγαν άλλα: βάρος 54 κιλά και ύψος 1,79μ.

Ύστερα από έξι χρόνια συνεργασίας, το συμβόλαιο του μοντέλου, όπως υποστήριζε ο δικηγόρος της , διεκόπη επειδή η ίδια δεν χώραγε στα -νούμερο 0- ρούχα της τελευταίας φωτογράφισης.

Και μπορεί από τότε να έχει περάσει λιγότερο από ένας χρόνος, ωστόσο, όπως φαίνεται, η μόδα αλλάζει ρότα...


Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας τα Νέα, όχι μόνο δεν αποκλείει τις κανονικές γυναίκες από τις πασαρέλες, αλλά αντίθετα επικροτεί τέτοιες προσπάθειες.

Πρόσφατο παράδειγμα τα μοντέλα με τα παραπανίσια κιλά τα οποία ανέβηκαν στις πασαρέλες στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας.

Πριν από περίπου 20 μέρες, η αμερικανίδα Γουίτνεϊ Τόμσον (φωτογραφία), νικήτρια στο ριάλιτι Next top models Αμερικής πόζαρε μαζί με τη Σενίζ Λούις, τη Miss Plus America 2003 και γνωστό μοντέλο για XL μεγέθη, γυμνή μπροστά στο φακό.

Η φωτογραφία αυτή, μάλιστα, θα είναι η βασική εκστρατεία του Διεθνούς Οργανισμού Γυναικών για την παγκόσμια ημέρα «Αγάπησε το σώμα σου» στα μέσα Οκτώβρη.

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan