Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Πυρ και μανία γνωστή κυρία της showbiz με "περίεργες" μητέρες που ενοχλούν το παιδί της στο σχολείο

Στο σχολείο του παιδιού της έσπευσε η πασίγνωστη κυρία της σόου μπιζ για να διαμαρτυρηθεί ως προς την ανάρμοστη συμπεριφορά κάποιων γονέων απέναντι στο βλαστάρι της.

Αφορμή αποτέλεσαν τα παράπονα του παιδιού ότι ...
ορισμένες μαμάδες συμμαθητών του το πιέζουν καθημερινά ώστε να του αποσπάσουν πληροφορίες για την προσωπική ζωή, τα επαγγελματικά, αλλά και τα μυστικά ομορφιάς της διάσημης μητέρα του.

Η γυναίκα εκνευρισμένη απείλησε ότι θα δυσφημίσει το σχολείο αν ξανακούσει πως ενοχλήθηκε το μικρό της, ενώ διαμήνυσε στις περίεργες μανούλες πως αν ξαναπλησιάσουν το σπλάχνο της θα έχουν να κάνουν μαζί της.

Η δημοφιλής κυρία μπορεί να διακρίνεται για την άνεση της και να μη διστάζει να προκαλεί σε κάθε βήμα της, όμως σα μητέρα είναι άκρως παραδοσιακή και δε θέλει σε καμιά περίπτωση η δημοσιότητα της να αγγίξει την καθημερινότητα του παιδιού της.

Μάλιστα, έκανε μεγάλη προσπάθεια να το μεγαλώσει απλά και όπως λέγεται σκέφτηκε ακόμα και να το πάει σε δημόσιο σχολείο, όμως φοβήθηκε αυτό που της συνέβη τώρα.

Γι’ αυτό και όπως διατυμπανίζει είναι αποφασισμένη για όλα αν πέσει στην αντίληψη της πως κινδυνεύει να διαταραχτεί η ψυχολογία του παιδιού από οποιονδήποτε και για το οτιδήποτε.

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan