Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Αν ισχύει αυτό.... Τότε τι να πείς.....

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ!

Χθες το Αλτερ επαιξε ενα βιντεο οπου συμφωνα με αυτο καποιοι μοναχοι υποστηριζουν πως εμφανιστηκε μπροστα τους ο π.Παισιος και τους προειδοποιησε για πολεμο σε 3 μηνες απο την εμφανιση του.
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΗΜΗ!




Το εβγαλε το Αλτερ μετα απο 2 μηνες απ'οταν κυκλοφορησε την φημη ο Α.Τ. ο πασοκος ξανθιωτης μπλογκερ!


Αυτος εβγαλε αυτη την ψευδεστατη φημη στις αρχες αυγουστου για να 'πεισει' τον κοσμο να μην κανει απεργιες κ να μην διαμαρτυρεται για το πασοκ!!ελεγε στην αναρτηση οτι 'ο π.Παισιος εννοει οτι θα γινει εμφυλιος λογω ΔΝΤ και αν δεν θελουμε εμφυλιο ας μην διαμαρτυρομαστε για το πασοκ'

Εχει γραψει κ αλλες τετοιες μπαρουφες με σκοπο να τρομαξει τον κοσμο

πχ οτι θα χρεωκοπουσαμε στα σιγουρα τον απριλιο,οτι στο νομισματοκοπείο ΕΙΔΕ Ο ΙΔΙΟΣ πως εκοβαν δραχμες κ οτι απο τον μαρτιο θα ειχαμε δραχμες,οτι τον μικρο Αλεξη τον σκοτωσαν ΝεοΔημοκρατες για να ριξουν τα Δεκεμβριανα στο πασοκ κ αλλες τετοιες μπαρουφες..

το ατομο ειναι ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ κ κανει το παν για λιγα κλικς κ για να στηριξει το πασοκ

τα μελη ενος χριστιανικου φορουμ πηραν τηλεφωνο ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ της περιοχης που ειπε τι εγινε η εμφανιση του π.Παισιου κ ενω ΟΛΟΙ οι μοναχοι ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΦΗΜΗ,την διάψευσαν κατηγορηματικα! ειπαν οτι ειναι ψεματα κ απορουσαν πως γινεται να πιστευουμε αυτη την ψευδη φημη..

ΔΕΝ ΛΕΩ πως οι προφητειες του π.Παισιου δεν θα επαληθευτουν,απλα λεω οτι τοΔ συγκεκριμενο σκηνικο ειναι ΨΕΥΤΙΚΟ κ δημιουργημα του πασοκου μπλογκερ Α.Τ.
Απόσπασμα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan