Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

To μεγαλύτερο κατάστημα παπουτσιών στον κόσμο!


Το μεγαλύτερο κατάστημα παπουτσιών σε ολόκληρο τον κόσμο βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του Selfridges και αποτελεί αναμφισβήτητα τον «επίγειο παράδεισο» κάθε γυναίκας. Αλλά γιατί όχι και κάθε άνδρα.

Το κατάστημα φιλοξενεί συνολικά...

5.000 μάρκες παπουτσιών: Από Top Shop μέχρι Prada και Jimmy Choo. Τα εγκαίνια του καταστήματος έκανε η ηθοποιός Gemma Arterton, η οποία μίλησε για την μεγαλύτερη γκαλερί παπουτσιών στον κόσμο. «Είναι απίθανο αυτό που συνέβη. Μπορεί να συναντήσει κανείς από απλές χαβανέζικες σαγιονάρες, μέχρι Louboutins και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί μία γυναίκα! Εχει γίνει φοβερή δουλειά».

Οι λάτρεις των παπουτσιών μπορούν να βρουν από απλά flat παπούτσια, γαλότσες με υπογραφή, μπότες και περίτεχνα σανδάλια, μέχρι μοναδικά ψηλοτάκουνα, στιλάτες μπότες και ριζοσπαστικά σχέδια όπως αυτά τα παπούτσια με το τακούνι-έλασμα.


Ο δημιουργός του καταστήματος και μέτοχος των Selfridges Alannah Weston ανέφερε ότι αυτό το μαγαζί πρέπει να αποτελέσει στόχο όλων των ταξιδιωτών ανά τον κόσμο. «Θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν προορισμό αποκλειστικά για παπούτσια. Και να καταφέραμε νομίζω»,δήλωσε για το κατάστημα, το οποίο σχεδίασε ο βραβευμένος αρχιτέκτονας Jamie Fobert. Μίλησε κανείς για ταξίδι στο Λονδίνο;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan