Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Beckham και Jolie θα έκαναν το ομορφότερο μωρό στον κόσμο


Μπορεί ο David Beckham να έχει παντρευτεί με τη Victoria, η Angelina Jolie να βρίσκεται στο πλευρό του Brad Pitt και τα δύο αυτά ζευγάρια να έχουν αποκτήσει αρκετά παιδιά, αλλά το ζευγάρι που θα έκανε το ομορφότερο μωρό του κόσμου είναι αυτό του David με την Angelina!Βέβαια, μετά την "απιστία" της Jolie, ο Brad Pitt με τη Beyonce θα αποτελούσε το δεύτερο ζευγάρι που θα έκανε ένα από τα ομορφότερα μωρά.

Όσο για τον David Beckham, μπορεί να έκανε το ομορφότερο μωρό του κόσμου με την Angelina Jolie, αλλά με τη σύζυγό του Victoria θα έκανε, σύμφωνα με το κοινό, το μωρό με τις ωραιότερες στιλιστικές επιλογές!...

Ο ηθοποιός Stephen Fry και η Lady Gaga ψηφίστηκαν ως οι γονείς που θα έκαναν το πιο έξυπνο μωρό.

O Stephen Hawkins και η JK Rowling κατάλαβε τη δεύτερη θέση των διασήμων που θα έκανε ένα από τα εξυπνότερα μωρά στον κόσμο.

O Michael McIntyre και η Victoria Wood ψηφίστηκαν ως οι γονείς που θα έκαναν το πιο αστείο μωρό. Στη δεύτερη θέση για το πιο αστείο μωρό βρέθηκαν ο James Corden και η Lucy Porter.

Για το πιο αθλητικό μωρό ψηφίστηκαν η Jessica Ennis και ο Andy Murray, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκαν η Rebecca Adlington και ο David Beckham.

Οι David και Victoria Beckham ψηφίστηκαν ως οι γονείς που θα έκαναν το πιο στιλάτο μωρό, με τη δεύτερη θέση να καταλαμβάνουν ο Russell Brand και η Kate Moss.

Τα συμπεράσματα αυτά προκύπτουν από τα αποτελέσματα ψηφοφορίας που έλαβε χώρα στο Λονδίνο με αφορμή έκθεση για μωρά υπό τον τίτλο Baby Show.

«Η ομορφιά τους, το μυαλό τους, το στιλ τους, το ταλέντο τους και τα άλλα τους χαρίσματα, καθιστούν την καλύτερη κληρονομιά για τα παιδιά τους, αλλά και τα παιδιά των παιδιών τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοργανωτής της έκθεσης Matt Miller.


cosmo

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan