Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Πρόκριση και μετά… ντέρμπι

Τη νίκη που θα του δώσει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ηλιούπολη στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» (20:00, conn-x TV sport1).
Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν μια καλή εμφάνιση σε συνδυασμό με μια άνετη πρόκριση προκειμένου να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στο ΟΑΚΑ το Σάββατο για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Για το λόγο αυτό ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες.

Ο Βάσκος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πάρντο, με αμυντικό δίδυμο τους Ποτουρίδη, Μοντέστο, αριστερά τον Χολέμπας και δεξιά τον Γκαλίτσιο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γιάννης Παπαδόπουλος και Ουρτάδο, έχοντας στα πλάγια τον Ζαϊρί και τον Ρόμενταλ. Πιο μπροστά θα παίξει ο Νέμεθ, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μήτρογλου.....


Την αποστολή συμπληρώνουν οι Νικοπολίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ντουντού, Φετφατζίδης, Ιμπαγάσα, Μιραλάς και Μπράβο. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Νίκος Παπαδόπουλος και Φουστέρ. Οι Μέγιερι, Μέλμπεργκ, Ριέρα, Τοροσίδης και Πάντελιτς θα ξεκουραστούν εν όψει ντέρμπι.

Ζήτησαν σοβαρότητα

Τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο τετ α τετ που είχαν για περίπου πέντε λεπτά συμφώνησαν ότι για τον Ολυμπιακό προέχει η πρόκριση απέναντι στην Ηλιούπολη και μετά να ασχοληθούν με τον ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. «Πρέπει να προσέξουμε το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Δεν πρέπει να σκεφτεί κανείς τον Παναθηναϊκό, μόνο η Ηλιούπολη υπάρχει και τίποτα άλλο. Πρέπει να έχουμε το νου μας, γιατί δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την πατήσουμε όπως έγινε πέρυσι με τον Πανσερραϊκό. Ας πάρουμε την πρόκριση και μετά θα ασχοληθούμε με τον Παναθηναϊκό», ήταν τα λόγια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Από την πλευρά του ο Βαλβέρδε μιλώντας στους παίκτες τους, τόνισε: «Θέλω σοβαρότητα για το παιχνίδι. Αν δεν την έχουμε, θα την πατήσουμε. Το ματς του Κυπέλλου είναι χωρίς επιστροφή. Αν χάσουμε, αποκλειστήκαμε». Στη συνέχεια, ο Βάσκος είπε στους συνεργάτες του: «Θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τον Πανσερραϊκό πέρυσι αλλά και πρόπερσι πόσο είχαμε δυσκολευτεί με τον Διαγόρα».

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan