Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Τα παιδιά προτιμούν τα Gadgets παρά παιχνίδια τα Χριστούγεννα

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, τα παιδιά προτιμούν τα hi-tech gadgets αντί για τα παραδοσιακά παιχνίδια. Με άλλα λόγια θα ζητήσουν από τον Άγιο Βασίλη κομπιουτεράκια και όχι κούκλες ή αυτοκίνητα, παιχνίδια που οι προηγούμενες γενιές τα προτιμούσαν.

Σύμφωνα με την έρευνα, έκπληξη αποτελεί η top λίστα για τα γκατζετάκια με τη μεγαλύτερη ζήτηση. Οι ηλικίες μεταξύ 5-16 ζητούν για τα Χριστούγεννα κυρίως προϊόντα της Apple, τα οποία περιλαμβάνουν το iPhone 4, το iPod Touch και το iPad, τα οποία καταλαμβάνουν τις 3 πρώτες θέσεις.

Περίπου το 39% των παιδιών που ερωτήθηκαν επιθυμούσαν τα gadgets της

Apple, με το 17% να είναι ηλικίας 5-8 ετών, το 50% ηλικίας 9-12 ετών και το 66% ηλικίας 13-16 ετών, οι οποίοι τοποθετούσαν τα προϊόντα της apple στις πρώτες θέσεις.

Στο σύνολο τα παιδιά που ερωτήθηκαν ήταν 2.138 και γονείς αντίστοιχα, οι οποίοι τόνισαν ότι οι προτιμήσεις σε δώρα Χριστουγέννων τείνουν να γίνουν παρόμοιες ανάμεσα σε αγόρια και κορίτσια, με κορυφαία προτίμηση τα νέα τεχνολογικά παιχνίδια.

Τέλος η έρευνα αποκάλυψε ότι τα σημερινά παιδιά διαθέτουν 39 παιχνίδια παραπάνω συγκριτικά με τους γονείς τους, όταν ήταν στην ίδια ηλικία, καθώς και ότι τα αγόρια διαθέτουν περισσότερα παιχνίδια από τα κορίτσια.

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan