Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Κάνω έκκληση στον Παπανδρέου «να σοβαρευτεί»


«Ο Σαμαράς είναι λαϊκιστής»

Ο Επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναπολεί τις ημέρες που συναντούσε το Σημίτη όταν ο τελευταίος ήταν πρωθυπουργός και του έλεγε ότι «η Ελλάδα οδεύει προς χρεοκοπία».

Μάλιστα, αναφέρει ότι ακόμη και επί Καραμανλή πια υπήρχε η δυνατότητα να αποφευχθεί η χρεοκοπία, καθότι υπήρχε ακόμα χρόνος...


Διαφωνεί με Εξεταστική για οικονομία, αλλά λέει ότι αν γίνει «πρέπει να διερευνήσει την τωρινή κυβέρνηση, η οποία κρύβει στοιχεία.

Μάλιστα, κάνει έκκληση στο Παπανδρέου να σοβαρευτεί και να σταματήσει να διασύρει τη χώρα. «Ακόμη και σήμερα μπορεί να μην ξέρουμε το έλλειμμα», λέει ο κ. Μητσοτάκης αποδίδοντάς το στην ανυπαρξία υπουργείου Οικονομικών, το οποίο, όπως λέει, «είναι ακέφαλο».

«Παίζουμε με τη φωτιά», λέει προσθέτοντας ότι γίνονται τραγικά λάθη, λόγω της φορολογικής πολιτικής, της αλόγιστης φοροεπιδρομής και προσθέτει ότι γίνεται «φορολογική πολιτική με διαρροές».

«Δε θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τα μέτρα, είναι αναγκαία και πρέπει να ληφθούν κι άλλα», τονίζει.

«Όσο δίκιο είχε ο Παπανδρέου όταν έλεγε προεκλογικά ότι υπάρχουν χρήματα, άλλο τόσο δίκιο έχει ο Σαμαράς που λέει ότι μπορεί να μηδενίσει το έλλειμμα σε ένα χρόνο», λέει ο Επίτιμος.

«Ο Σαμαράς είναι λαϊκιστής», καταλήγει ο Μητσοτάκης.


newsbeast


ΥΓ: Αν τυχόν το Blog στις επόμενες ώρες τεθεί εκτός λειτουργιάς όλοι θα ξέρετε το λόγο.....Μακριά από μας....

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan