Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Νέα μόδα στο internet: Ενοικίαση φίλων


Εξωφρενική και έξω από κάθε στοιχειώδη λογική είναι η νέα μόδα που κυκλοφορεί στο internet και αφορά την ενοικίαση φίλων.
Η ιδέα ξεκίνησε από την Ασία, αλλά αυτή τη στιγμή γνωρίζει εμπορική επιτυχία στις ΗΠΑ και τον Καναδά, ενώ επεκτείνεται στην. Κίνα και το Ισραήλ.

Μάλιστα, απ’ ότι δείχνουν τα νούμερα... οι δουλειές πρέπει να πάνε πολύ καλά, αφού η Rentafriend, η πιο γνωστή εταιρία του είδους, έχει αυτή τη στιγμή 285.000 διαθέσιμους προς ενοικίαση «φίλους» σε όλον τον κόσμο.

Αυτή η ενοικιαζόμενη …φιλία αυτή έχει κοστολογηθεί και η …τιμή της είναι από 10 ευρώ την ώρα για lightφιλίες, και πενήντα ευρώ για τους …κολλητούς.

Έτσι, ανάλογα με το πορτοφόλι σου αλλά και το είδος της …φιλίας που προτιμάς, μπορείς να νοικιάσεις έναν …φίλο για να πας κινηματογράφο, να παίξεις γκολφ, να κάνεις ποδήλατο, ή να πας σε ένα μουσείο ή ένα ψυχαγωγικό πάρκο.

Οι ψυχολόγοι πάντως χτυπούν ήδη καμπανάκι κινδύνου και επισημαίνουν ότι η φιλία είναι κάτι ανεκτίμητο και κάτι που οικοδομείται με το χρόνο.

Καλό θα είναι λοιπόν για όσους το χρησιμοποιούν να μη το κάνουν για πολύ, γιατί ανοίγουν το δρόμο για τον ψυχίατρο και το μόνο σίγουρο είναι ότι εκεί ο ενοικιαζόμενος …φίλος δεν θα τους συνοδεύσει.


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan