Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

12χρονος κατάπιε ψαλίδι και ζει!


Ένα αγόρι 12 ετών, όπως φαίνεται και στην ακτινογραφία κατάπιε ένα ολόκληρο ψαλίδι. Παρόλο αυτά δεν έπαθε τίποτα παρά μόνο κάποιους μικροτραυματισμούς.

Ο Curtis Francis ο οποίος πάσχει από μαθησιακές δυσκολίες οι οποίες επηρεάζουν την αντίληψη του εις ό,τι αφορά τον κίνδυνο, διέφυγε για λίγο την προσοχή της μητέρας του και κατάπιε το αιχμηρό αντικείμενο.


Ευτυχώς, το ψαλίδι δεν μπλόκαρε την αναπνευστική του οδό. Η μητέρα του κατάλαβε τι συνέβη, όταν ο μικρός ξεκίνησε να βήχει και να βγάζει αίμα.
Ο μικρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Bristol Royal Infirmary και εκεί οι γιατροί τον υπέβαλαν σε ολική αναισθησία προκειμένου να αφαιρέσουν το αντικείμενο. Ήταν πολύ τυχερός καθώς θα μπορούσε να είχε πεθάνει ή να υπέφερε από μία μόνιμη βλάβη.
Πλέον έχει επανέλθει πλήρως αλλά η μητέρα του είναι ακόμα σοκαρισμένη. ''Νόμιζα ότι απλά είχε καταπιεί μελάνι αλλά μετά πανικοβλήθηκα όταν άρχισε να φωνάζει και να βγάζει αίμα. Ο Curtis δεν έχει αίσθηση του κινδύνου κι έτσι πρέπει να τον προσέχω όλη την ώρα'', δηλώνει η μητέρα του.

Και συνεχίζει: ''Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Ήταν σκέτος εφιάλτης. Τώρα τον προσέχω ακόμη περισσότερο αλλά όσο μεγαλώνει γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο. Απορώ πώς μπόρεσε και κατάπιε ολόκληρο ψαλίδι''.

Πηγή 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan