Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Από «ντόπα» σε… μάσα!

Από «ντόπα» σε… μάσα!

Ούτε μέρα δεν αφήνει τις σχέσεις με τους παίκτες του να… χαλαρώσουν ο Μανόλο Χιμένεθ!

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, όχι μόνο δεν πτοείται από το… διάλειμμα στις νίκες, αλλά σε κάθε ευκαιρία συνεχίζει να «φτιάχνει» την ομάδα του.

Αφού, λοιπόν, χθες συνεχάρη τους «κιτρινόμαυρους» για την ψυχή που -όπως τους είπε- έδειξαν με την Άντερλεχτ, σήμερα τους έκανε το τραπέζι σε εστιατόριο της Κηφισιάς.


«Θέλω να παίζετε δυνατά και με καρδιά σε κάθε παιχνίδι. Όπως κάνατε απόψε (σ.σ. χθες) και το είδε όλος ο κόσμος», είπε ο Χιμένεθ στα αποδυτήρια μετά την -όχι βολική για την ΑΕΚ- ισοπαλία με τους Βέλγους.

«Είχαμε κάποια προβλήματα και καταλαβαίνω ότι δεν ήταν εύκολα τα πράγματα», είπε αναφερόμενος στις πολλές απουσίες, πριν τους «ντοπάρει» ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας στο Europa League:

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει και μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Έχω πίστη πως θα τα καταφέρουμε. Στο μυαλό και την ψυχή μας είναι όλα. Έμειναν δύο παιχνίδια, θα είναι δύσκολα, αλλά είμαστε ικανοί για το καλύτερο».

Η προσπάθεια του Χιμένεθ, όμως, να διατηρήσει… ακμαίο το ηθικό της ομάδας του δεν έμεινε στα λόγια. Με την ευκαιρία, λοιπόν και του ότι το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι τη Δευτέρα, ο Ισπανός σκέφθηκε το βράδυ της Παρασκευής όλη η ομάδα να συγκεντρωθεί και να δειπνήσει μαζί, στο πλαίσιο της… περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων.

Η πρωτοβουλία του Χιμένεθ έγινε φυσικά δεκτή κι έτσι το «παρών» στο εστιατόριο της Κηφισιάς, όπου προγραμματίστηκε, έδωσαν παίκτες, διοίκηση, τεχνικό και ιατρικό τιμ. Το οικογενειακό κλίμα, δε, που θέλησε να δημιουργήσει μάλλον… επετεύχθη, κρίνοντας από τα χαμόγελα και το σχετικό… χαβαλέ που δεν έλειψε σε κανένα σημείο της βραδιάς.

Προσεχώς… καλύτερα!

Μπορεί από το μέτωπο της… ψυχολογίας τα μηνύματα να είναι ευχάριστα, ωστόσο από το μέτωπο των τραυματισμών θα χρειαστούν ακόμα μέρες μέχρι να υπάρξουν τέτοια.

Η μισή… ντουζίνα βασικών (Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Ντιοπ, Γιάχιτς, Μπερνς) θα λείψει και από το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Εργοτέλη, στο οποίο ο Χιμένεθ θα χρειαστεί νέες «αλχημείες» στα πλάνα του.

Εκείνα, πάντως, ο Ισπανός δεν θα τα κρατήσει… κρυφά -τουλάχιστον για την προπόνηση του Σαββάτου, οποία θα είναι ανοιχτή (10:30) για τον κόσμο στους Θρακομακεδόνες.
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan