Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

"Kαυτο" δεμα καλογριας με παραληπτη φανταρο, ανοιξε η αντιτρομοκρατικη

Όλες αυτές τις ημέρες πρώτο θέμα είναι τα πακέτα θανάτου που έχουν σκορπίσει τον τρόμο στους πολίτες. Όμως ακόμα και μία τέτοια υπόθεση έχει και τα τραγελαφικά της. Καθώς πάνω στον πανικό των ημερών κάθε πακέτο που μπορεί σε ... κάποιον να φανεί κάπως, το χαρακτηρίζει ύποπτο και απευθύνεται στις Αρχές.Έτσι την πάτησε και μία καλόγρια από μοναστήρι της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας που είδε το δέμα που είχε στείλει σε φαντάρο να ανοίγεται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Θα πείτε τώρα και που το κακό…; Το «καυτό» της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Κόσμος», το περιεχόμενο του πακέτου αποτελούταν από ένα στρινγκ και μία επιστολή-φωτιά της καλόγριας στον φαντάρο που υπηρετεί στην Αλεξανδρούπολη.
Άφωνοι έμειναν οι υπάλληλοι τη εταιρείας ταχυμεταφορών αλλά και οι αστυνομικοί…
Όσο για την καλόγρια, πήγε την επόμενη μέρα, παρέλαβε το δέμα κι έγινε «καπνός»!!!
Έρευνες Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας
Εντωμεταξύ, πυρετώδεις είναι οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, που τώρα επικεντρώνονται στον εντοπισμό της γιάφκας, του 15ου πακέτου-βόμβα αλλά και στην σύλληψη των πέντε καταζητούμενων.
Για το σκοπό αυτόθα αξιοποιηθούν οι τηλεκάρτες που βρέθηκαν στην κατοχή του 22χρονου Παναγιώτη Αργυρού και του 24χρονου  Γεράσιμου Τσάκαλου όταν συνελήφθησαν στο Παγκράτι.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. πιστεύουν πως από την ανίχνευση των τελευταίων επαφών των συλληφθέντων, θα βρουν τις περιοχές από τις οποίες τηλεφώνησαν και τις περιοχές που απευθύνονταν οι κλήσεις. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη καταλήξει σε 4-5 περιοχές από όπου είχαν κάνει τηλεφωνήματα οι συλληφθέντες. Επίσης έχουν σχεδόν καταλήξει στο ότι τα δέματα απέστειλαν έξι άτομα χωρισμένα σε τρεις δυάδες,δηλαδή οι δύο συλληφθέντες και οι πέντε καταζητούμενοι.
Επιπλέον φως στην έρευνα αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών γιαδακτυλικά αποτυπώματα στους φακέλους-βόμβες που όμως δεν έχουν καταστραφεί.
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan